Футзал: Лукас поступився у грі з Енергією

1.02.2015, 10:31 Переглядів: 2 142

31 січня відбувся матч 14-го туру Екстра-ліги с футзалу між кременчуцьким «Лукасом» і «Енергією» зі Львова

У суботу, 31 січня, в СК «Політехнік» пройшов матч 14-го туру Екстра-ліги з футзалу між кременчуцьким «Лукасом» і «Енергією» зі Львова.

 

У першому таймі кременчужани створили достатню кількість гольових моментів, але футзал - це така справа, що якщо не забиваєш ти, то забивають тобі. На 2 хвилині Лукас отримує перший гол у свої ворота від львів’янина Тараса Кузі. Граючий тренер Валентин Цвелих пройшовши по правому флангу прострелив повз ворота. Багато гольових моментів було і у Енергії, один з яких призвів до забитого голу наприкінці першого тайму. В результаті перший тайм закінчився з рахунком 0:2.

 

Другий тайм «Лукас» почав потужно, протягом першої п’ятихвилинки господарі тримали гостей в напрузі, обрушивши на суперника шквал атак, але пробити захист львівських майстрів не вдалося. Ініціативу перехопили гості і в підсумку це призвело до голу – 0:3. Наприкінці гри В. Цвелих забиває одинадцятиметровий штрафний у ворота суперника – 1:3. За хвилину Антон Тарасенко зменшує різницю забитих голів – 2:3. Останні секунди матчу команди обмінялися голами, наприкінці матчу Антон Тарасенко оформлює дубль. У підсумку кременчужани програють «Енергії» з рахунком 3:4.

 

При потужній підтримці трибун і великому ажіотажі любителів спорту, яких зібралося близько 500, ФК Лукас перервав програшну серію володаря 4-х останніх кубків України СК «Енергії».

 

Наступний матч кременчужани проведуть на виїзді 15 лютого в Івано-Франківську, де зустрінуться з Ураганом, а 28 лютого вдома зустрінуться зі Спортлідером + (Хмельницький).

 

Результати інших матчів 14 туру Чемпіонату України по фут залу Екстра-Ліга:

Титан-Зоря 3:4 Спортлідер +

Кардинал-Рівно 2:3 Ураган

ЛТК 3:4 СумДУ

Лукас 3:4 Енергія

Локомотив 6:3 Приват

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх