29 партій ідуть на вибори

24.10.2014, 10:30 Переглядів: 3 426

29 партій ідуть на вибори

Читачі «Телеграфа» просять надрукувати для ознайомлення перелік партій, які йдуть на парламентські вибори. Друкуємо перелік партій за даними офіційного сайту Центральної виборчої комісії (дивись таблицю). Зверніть увагу – у першій колонці зазначений номер, під яким партія вказана у виборчому бюлетені, який ви отримаєте 26 жовтня на виборчій дільниці.


Керівництво Кременчуцької окружної виборчої комісії звертається до кременчужан з проханням заздалегідь вивчити перелік партій і визначитися з вибором. Бо, якщо виборці почнуть читати цей довжелезний перелік у виборчих кабінках, на дільницях утворяться черги. Та й який свідомий вибір можна зробити за дві хвилини перебування у кабінці для голосування.


Як бачите, партій чимало, та не всі вони ведуть реальну виборчу кампанію – як в Україні, так і в Кременчуці. Кружечками «ТелеграфЪ» позначив партії, чиї висуванці балотуються у Кременчуці, та ті партії, які ведуть хоч якусь помітну кампанію у нашому місті. Так, партія «Свобода» не висунула офіційного кандидата по Кременчуку, та член «Свободи» кременчужанин Олег Савченко балотується у народні депутати як самовисуванець, активно зустрічається з виборцями. Регулярно зустрічаються з виборцями кандидат від Радикальної партії Ляшка Дмитро Кавунник та кандидат від партії «Воля» Оксана Піддубна («Воля» йде за списком партії «Самопоміч»).

 

Від комуністів іде бригадир слюсарів Геннадій Остапець – він балотувався у нардепи ще в 2012-му, його добре знають на вагонному заводі. Цікава склалася ситуація з ВО «Батьківщина». Від неї балотується й офіційний висуванець Андрій Зощук, і кандидат-самовисуванець, член «Батьківщини» Микола Несен. Причому останній розгорнув набагато жвавіщу агітаційну кампанію, ніж пан Зощук. Та всіх перевершив офіційний кандидат від провладного «Блоку Петра Порошенка» Сергій Перепел – він завішав увесь Крюківський міст своїми портретами, а це недешево коштує (див. фото).

 

29 партій ідуть на вибори

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх