Кандидата Олега ПОПЕНКО хочуть зняти з виборів рішенням ЦВК

21.10.2014, 18:12 Переглядів: 3 293

Кандидат перервав свою виборчу кампанію та відбув із юристами до м. Києва. Зустрічі із виборцями на сьогодні та завтра скасовані.

Про це повідомив довірена особа кандидата по 146 округу Кирил Животовський.

 

"Вчора нам надійшов лист від ЦВК, про те що Центральна виборча комісія розглядає можливість внесення подання про зняття Олега Попенка з реєстрації через, начебто, проблеми із відкриттям та функціонуванням виборчого рахунку", - повідомив редакцію пан Животовський.

 

Сам Олег ПОПЕНКО ситуацію пообіцяв прокоментувати після офіційного роз"яснення з боку ЦВК.

 

Відповідно до чинного законодавства, всі кандидити проводять агітацію за рахунок коштів і оплачують витрати на передвиборчу кампанію виключно із такого фонду.

 

Олег Попенко був зареєстрований кандидатом у народні депутати по 146 виборчому округу в кінці вересня. Весь час виборчої кампанії кандидата супроводжує адміністративний тиск та перепони. Окружна виборча комісія відмовилась приймати офіційних членів ДВК від кандидата, мотивуючи відсутністю ксерокопій документів. Після цього Олега ПОПЕНКА було викликано на допит по кримінальній справі, куди кандидат прийшов за викликом. Тепер проблеми виникли із виборчим рахунком.

 

"Не дивно, і ми до цього були готові, що нам будуть створювати нестерпні умови під час виборчої кампанії. Наш рейтинг зростає, ми не поливаємо брудом конкурентів. Наша програма "100%" та символ виборчої кампанії "Жовта зірка" - налаштовують кременчужан на голосування за Олега ПОПЕНКА" - йдеться у офіційному зверненні офісу кандидата до кременчужан.

 

Більше про програму 100% та кампанію "Жовта зірка" - читайте на офіційному сайті кандидата: http://olegpopenko.blogspot.com

Кандидата Олега ПОПЕНКО хочуть зняти з виборів рішенням ЦВК

 

Політична реклама

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх