«Кременчукм’ясо» проводить суботники на мікрорайонах

14.10.2014, 10:20 Переглядів: 3 595

«Кременчукм’ясо» проводить суботники на мікрорайонах

Підприємство на чолі з депутатом міськради Іриною Дроздовою продовжує традицію Олега Бабаєва і прибирає місто, висаджує кущі та ялинки, впорядковує сквер імені Івана Пономаренка.

11 жовтня колектив ПАТ «Кременчукм’ясо» вийшов на загальноміський суботник. Працівники підприємства, яке очолює депутат міськради Ірина Дроздова, прибрали одразу декілька ділянок міста.


Першим місцем, куди висадився десант підприємства, був провулок Арсенальний. Там було проведено велике прибирання, а до суботника завдяки фінансуванню депутата Ірини Дроздової було проведено асфальтування пішохідних доріжок та міждворових проїздів.


Мешканці були задоволені, бо тепер їм не доведеться “скакати через ями”.


На вулиці Щорса також було проведено генеральне прибирання подвір’їв, а потім працівники “Кременчукм’ясо” зі своїм керівником Іриною Дроздовою перейшли у сквер імені екс-мера Івана Пономаренка.


Там вони добре «розім'яли м'язи», посилено попрацювавши граблями та мітлами, та ще й посадили нові кущі та ялинки.


Ірина Дроздова розповіла, що підприємство постійно наводить лад у сквері. Вартість реконструкції скверу - 1,1 млн грн.


- 200 тис грн ми вже освоїли. Відкрили дитячий та спортмайданчик. Встановили частину лавок, посадили нові кущі та ялинки. Попереду ще багато роботи. Найвартісніша – це заміна тротуару. Нам залишилося встановити ще 7 лавок, провести подальше озеленення і зробити ковану огорожу, - каже пані Дроздова.


Перший віце-мер Кременчука Віктор Калашник зазначає, що сквер користується популярністю у людей.


- У цьому мікрорайоні немає такого місця, де людям можна комфортно відпочити, погуляти, позайматися спортом. Сквер тут просто необхідний! І ще - він носить ім'я Івана Пономаренка - це мер, який багато зробив для розвитку Кременчука. Ми йому вдячні за все, і тому наш обов'язок - продовжувати його традиції і в пам'ять про нього зробити цей сквер кращим, - сказав пан Калашник і разом з Іриною Дроздовою, донькою мера Олега Бабаєва - Ольгою Шляховою - посадили у сквері кущі та ялинки.


До речі, донька Олега Мейдановича каже, що вийшла на суботник, аби продовжити справу свого батька.


- Раніше з батьком була на суботнику в центральному парку, а сьогодні вийшла прибирати сквер імені Івана Пономаренка. Прийшла, щоб підтримати традицію свого батька. Він дуже любив проводити суботники, робити місто красивішим і затишнішим. Сьогоднішній суботник - це продовження списку його добрих справ. Погано, що деякі кандидати в нардепи сьогодні позиціонують себе з моїм батьком і піаряться на його добрих справах, роблять все те, що він робив. Нехай придумують щось нове, роблять багато нових добрих справ. Cуботник - це загальноміський захід, а не бренд когось із кандидатів. Я в черговий раз звертаюся через пресу і прошу - не спекулюйте на імені мого батька, - каже донька вбитого Олега Бабаєва.

Автор: bulashev
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх