Юні художники-мандрівники святкували перемогу

26.11.2010, 16:13 Переглядів: 3 455
Благодійний Фонд «Джерело Дніпра» подарував боулінг-турнір авторам найкращих малюнків на тему «Я мандрую світом»..
Фото: Дмитрий Бабец

19 листопада боулінг-клуб ТРК «Європа» приймав вдячних та щирих гостей. Це святкували свої перші перемоги та здобутки у художній творчості учні кременчуцької художньої школи, вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості, об‘єднання дитячих  клубів за інтересами і просто талановиті діти, які вміють малювати та розвивають свою майстерність.

Всі вони взяли участь у конкурсі малюнків, який щорічно проводить Всеукраїнський благодійний фонд «Джерело Дніпра». Цього разу тема конкурсу «Я мандрую світом» дала простір і незабутнім яскравим враженням, і простір для фантазії.

Авторитетне журі навіть розгубилося: кому ж відати перевагу у конкурсі? Бо всі представлені дитячі роботи були гідні високих нагород. Але врешті визначили переможців у трьох вікових категоріях (у конкурсі бради участь діти від 6 до 18 років). 32-х учасників –  володарів 1, 2, 3 місця та Гран-прі, а також  авторів найоригінальніших робіт  –запросили на боулінг-турнір, пригостили смачною піцею. Переможцям конкурсу вручили дипломи від БФ «Джерело Дніпра» та цінні подарунки.

– Радісно усвідомлювати, що у Кременчуці є чудові перспективи майбутнього. І запорука цього – ви, наша молодь, повна сил, знань та творчості – сказано у вітальному слові юним художникам Володимира Матицина, Почесного президента Фонду «Джерело Дніпра»

Він побажав дітям зростати здоровими та впевнено дивитися у майбутнє, де їх чекають нові творчі здобутки та успіх.
Справжній феєрверк позитивних емоцій отримали учасники боулінг-турніру. По його закінченні – ще одна приємність: дипломи кожному гравцю команди переможців.

 

Микита Колісник
Фото: Дмитрий Бабец

Це 13-річний Микита Колісник, володар Гран-прі конкурсу «Я мандрую світом» отримав диплом та DVD-плеєр.

Його робота називається «Подорож до Криму». Переможець конкурсу розповів, що малював не конкретний пейзаж, а свої враження від побаченого. Микита займається у художній школі з 7 років. У його сім‘ї малюють для душі і тато, і дядя, саме від них  хлопець унаслідував тягу до мистецтва. Він любить малювати гуашшю, зробив «персональну виставку»вдома. Однак роботи на ній змінюються: хлопець любить дарувати свої творіння друзям та рідним, особливо бабусі!
У майбутньому Микита мріє стати архітектором.



 
Автор: ermakova
Теги: боулінг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх