Робота буде!

15.05.2008, 13:43 Переглядів: 2 530
Випускникам ПТУ та вузів за деякими спеціальностями перше робоче місце гарантує держава.

Той, хто цього року закінчує ПТУ або ВНЗ, має шанс без проблем влаштуватися на роботу. Ідеться про програму Кабміну, спрямовану на допомогу молодим спеціалістам.

– Ця постанова містить певний перелік спеціальностей та робочих професій. І якщо випускник закінчує навчальний заклад за однією із них, ми гарантовано влаштуємо його на роботу. Для цього необхідно зареєструватися у міському Центрі зайнятості протягом двох місяців із дня закінчення навчального закладу, – пояснює заступник керівника Кременчуцького міськрайонного Центру зайнятості Людмила Кузнецова.

Зарплатню молодому спеціалісту протягом першого року роботи виплачуватиме держава. Гарантією того, що його через рік з роботи не виженуть, буде договір із роботодавцем на два роки.

– Таким чином держава намагається зацікавити роботодавців у залученні молодих спеціалістів, – говорить пані Кузнецова. – На 2008 рік нам уже виділили 32 мільйони гривень на реалізацію цієї програми.

Гарантовано знайти свою першу роботу цього року можуть випускники-муляри, електрогазозварювальники, слюсарі-ремонтники, фрезерувальники, токарі, трактористи-машиністи сільгоспвиробництва, а також інженери за такими спеціальностями: металорізальні верстати та системи, інструментальне виробництво та обробка матеріалів за спеціальними технологіями.



 
Автор: editor
Теги: ПТУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх