Перший Занасип просидів день без газу

15.04.2008, 19:39 Переглядів: 2 316
26 багатоповерхівок та 493 будинки приватного сектору, що на Першому Занасипі, вранці, 14 квітня, залишилися без газу. Причина – на газорозподільній станції спрацював запобіжний клапан..

Через відсутність газу в конфорках, мешканці Першого Занасипу особливої паніки не здійняли –  масової закупівлі кип’ятильників та електрочайників, як на Молодіжному, не спостерігалося. Мабуть, місцевих аборигенів уже загартував 28-градусний мороз у оселях (у 2006-му, коли в районі «полетіло» опалення), та літо без гарячої води…

Сидів без газопостачання Занасип недовго – зранку підключили дитсадок, а до вечора «з газом» були всі мешканці району.  Причини, чому клапан «перемкнуло», газовики не знають і досі.

– Мабуть, був підвищений тиск. Однак клапан виконав свою функцію, була виключена ситуація із Дніпропетровськом, – зазначив керівник «Кременчукгазу» Олександр Орленко.

Проблема з аварійним відключенням блакитного пального може торкнутися багатьох районів міста.

– Є райони, де газопроводи не закільцьовані  між собою, – зазначив пан Орленко. Серед них фахівці називають Молодіжний, Занасип, район вулиці Петровського, ряд кварталів у Крюкові тощо.

Тож газовики планують провести відповідні роботи та закільцювати ряд об’єктів (зробити альтернативний трубопровід, через який постачається газ). Відповідне рішення збираються винести на розгляд чергової сесії міськради. Як каже заступник керівника «Кременчуггазу» Павло Сніжко, на Молодіжному вже проводяться такі роботи, закуплена необхідна система.

– На Занасипі,  якщо вдасться, також зробимо цього року, – зазначив він.



 
Автор: mudraya
Теги: Занасип
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх