Юні шахісти Кременчука отримали шоколадні шахи

9.11.2017, 16:01 Переглядів: 3 965

Юні шахісти Кременчука отримали шоколадні шахи

Шаховий турнір серед дівчат та юнаків відбувся у шаховому клубі «Каїсса»

У кременчуцькому шаховому клубі «Каїсса» відбувся шаховий турнір серед хлопців та дівчат віком від 5 до 12 років. За словами директора клубу «Каїсса» Володимира Груздєва, змагання під час останніх днів канікул зібрали 55 учасників. Турнір з бліцу тривав у 7 турів за швейцарською системою. Вперше змагання проходили у трьох вікових категоріях: 8, 10 та 12 років. Турнір організований «Шахово-шашковим клубом «Каїсса» при підтримці управління освіти та віце-мера Кременчука Володимира Пелипенка.

 

У категорії до 8 років кращим став Артур Завальний з 19 школи. Друге місце посів Єгор Сербін, йому лише тиждень назад виповнилося 6 років. Двоє спортсменів - вихованці клубу «Каїсса», які тренуються під керівництвом Мальцева. Бронзову нагороду отримав учень Зазуляка Володимир Кибкало з 16 школи.

 

На рівних з хлопцями грали й дівчата, кращою стала Настя Пишна зі школи №8, яка посіла 4 місце.

 

Наймолодшому учаснику було лише 4 роки. Наймолодші спортсмени не лише брали участь у віковій категорії 8 років, а й змагалися з досвідченими шахістами 10 та 12 років.

 

Юні шахісти Кременчука отримали шоколадні шахи

 

На другий день грали учасники до 10 років. Волею комп'ютерного жеребкування переможець визначився в останньому турі, в якому грали 2 лідери турніру чемпіон області до 10 років учень Зазуляка Денис Трохименко з 17 школи та Мирослав Сердюк з 11 школи, представник «Каїсси». По ходу гри Мирослав мав перевагу, але не впорався з хвилюванням і поступився досвідченішому супернику.

 

Бронзову нагороду завоював шестирічний Марк Мельников. Марк та Дмитро Турцев, учні 4 ліцею, набрали однакову кількість очок, але Мельников переміг через високий турнірний коефіцієнт. Зазначимо, що і Марк Мельников і Дмитро Турцев учні Андрія Зазуляка з клубу «Дебют». П'ятою стала Марина Сеніна з 17 школи.

 

В останній день змагань грали шахісти у віковій категорії до 12 років. Золото завоював Сергій Тарабанчук з 17-ї школи (тренер А.Зазуляк). Троє шахістів набрали однакову кількість очок, вирішальним став коефіцієнт. Друге місце посів Артем Тетянюк з 11 школи (клуб «Каїсса»), третім став Михайло Швачич з 8 школи, а Олександр Козловський з 28 школи посів третє місце.

 

Призерів турніру нагородили медалями, грамотами й тортами у вигляді шахів, а всі учасники отримали солодкі подарунки від спонсорів.

 

Юні шахісти Кременчука отримали шоколадні шахи

Автор: Альона Душенко Джерело фото: клуб "Каїсса"
Теги: Каисса
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх