Кіт завжди знайде собі місце, а ти сидітимеш на дивані? Реєструйся і отримай подарунок

16.11.2017, 08:28 Переглядів: 4 129

Кіт завжди знайде собі місце, а ти сидітимеш на дивані? Реєструйся і отримай подарунок

Увага! Представники аналітичної системи YouControl - вже сьогодні у місті, і їдуть вони не з порожніми руками. У вас зовсім небагато часу, щоб зареєструватися.

16 листопада у Кременчуці виступить Сергій Мільман, засновник аналітичної системи YouCоntrol. Зустріч відбудеться у рамках заходу Open Data Kit , організованого громадською компанією «Відкритий доступ».

 

Що таке відкриті дані? Як вони допомагають бізнесу? Як можна в декілька кліків дізнатися все про свого бізнес-партнера? Як можна побудувати бізнес на основі відкритих даних та ІТ-технологій? Як використовувати розробки для якісних журналістських розслідувань, ефективного управління містом, громадянського активізму? Про це ви зможете почути під час зустрічі.

 

Стало відомо, що YouControl приїде не з порожніми руками: всі учасники отримають подарункові сертифікати на триденний доступ до системи. Тобто до платних сервісів також!

 

Готують свої виступи представники ГО Чехії NESEHNUTÍ - про досвід Чехії у відкритті даних. А журналіст «Телеграфа» Тетяна Донченко, тренерка Національної мережі тренерів відкритих даних проекту «Прозорість та підзвітність у державному управління та послугах» розповість про можливості отримати фінансування для IT-розробок на основі відкритих даних.

 

Дата проведення: 16.11 о 18.00, коворкінг СтартUP, на бульварі Пушкіна, 8.

Участь у заході безкоштовна, але кількість місць обмежена. Для участі заповніть реєстраційну форму за посиланням.

 

 

 

Автор: ТелеграфЪ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

ВІДКРИТИЙ ДОСТУП:

Закон «Про доступ до публічної інформації» зобов'язує владу публікувати фінансову звітність, інформацію про закупівлі, про вільні земельні ділянки, оренді комунальних приміщень, про прийняті рішення, проекти. Це дає можливість кременчужанам контролювати владу, використання нею бюджетних коштів – наших з вами грошей, сплачених у вигляді податків.

Всупереч закону, частина інформації залишається закритою або публікується на сайті Кременчуцької міської ради з порушенням термінів. Ми хочемо домогтися, щоб влада неухильно дотримувалася закону. І будемо розповідати про те, що від нас намагаються заховати.

Кампанію «Відкритий доступ» у 2016-2017 роках журналісти реалізовували за підтримки МЗС Чехії у рамках програми Transition, неурядової організації NESEHNUTI і ГО «Європейський клуб».

Координатор проекту в «Кременчуцькому Телеграфі»:
Тетяна Донченко, 066-299-09-53
e-mail: t.donchenko88@gmail.com

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх