Кременчук захопив бум з художньої гімнастики

1.11.2017, 15:31 Переглядів: 7 450

Кременчук захопив бум з художньої гімнастики

Спортсмени і тренери всупереч перешкодам та проблемам у фінансовому і матеріальному забезпеченні продовжують захищати честь міста не лише на обласних, а й всеукраїнських змаганнях

Олімпійський вид спорту - художня гімнастика зараз переживає у Кременчуці бум. Охочих займатися витонченим видом спорту багато, але місць для тренувань немає. З цією проблемою до «Телеграфу» звернулася тренер Ольга Гаврилова та батько однієї зі спортсменок Олександр Киричок.

 

- Ми приїжджаємо на змагання такі безликі, забиваємося в куточку, які приїжджають на змагання без підтримки. А спортсменки з обласних центрів на змагання приїжджають на автобусі в уніформах. Але в кінці змагань наші дівчата завойовують медалі й проходять повз них з високо піднятою головою, - говорить батько юної спортсменки Олександр. - На міжнародних змаганнях у Львові виступала доньки. Під час її виступу біля мене стояла жінка, яка сказала: «Знову ця з Кременчука виступила круто». Мені було неймовірно приємно. А в нашому місті про це ніхто не знає.

 

На змагання і чемпіонати діти їдуть лише за кошти батьків, підтримки з боку міста немає. Так на останні змагання 24 дітей та 6 тренерів їхали за власний рахунок. Діти в групах є, але немає де займатися.

 

- У Кременчуці зараз бум з художньої гімнастики. У нас є діти, є батьки, які готові віддавати своїх дітей на заняття, але немає приміщення, немає залів. Куди нам йти? - говорить тренер Ольга Гаврилова.

 

Зараз гімнасти орендують приміщення у школі №20 та зал в СДЮШОР, де займаються боксери.

 

- А в 20 школі зараз з'явилася друга зміна, і тепер куди йти з дітками? - додає Ольга.

 

Спортсмени й тренери всупереч перешкодам та проблемам у фінансовому і матеріальному забезпеченні продовжують захищати честь міста не лише на обласних, а й всеукраїнських змаганнях.

 

Як повідомив «Телеграфу» віце-мер Руслан Проценко, цього року частково завершений ремонт КДЮСШ №1, наступного року планують продовжити роботи.

 

- Будемо підтримувати. Купляємо килим, допоможемо з новими купальниками. Знаємо, що приміщення недостатньо. Буде палац спорту, яке будується за підтримки баскетбольного клубу «Кремінь», буде легше, - зазначив заступник мера.

 

Нагадаємо, що баскетбольний клуб «Кремінь» планує побудувати палац спорту за рахунок залучення коштів інвесторів, у кращому випадку його збудують за 2-3 роки.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх