«Кременчук» першим забиває, але програє хокейному клубу «Донбас»

28.10.2017, 16:27 Переглядів: 2 434

«Кременчук» першим забиває, але програє хокейному клубу «Донбас»

Кременчуцькі хокеїсти поступилися на виїзді

28 жовтня у центральному матчі туру хокейний клуб "Кременчук" поступився "Донбасу". 

 

"Донбас" - "Кременчук" - 3:1 (0:1, 1:0, 2:0)

Донбас: Дяченко (Дуве); Лялька (А) - Захаров (К) - Костіков, Ігнатенко - Влад; Луговий - Коваленко - Коренчук (А), Жовнір - Александров; Новіков - Свіщев - Ворона, Григорьєв - Матвієнко; Рубан - Мазур - Мостовой.

Кременчук: Петленко (Власенко); Бойков (А) - Карпенко (К) - Чернишенко (А), Козачук - Роганов; Поліщук - Кривошапкін - Красильников, Наливайко - Грицьких; Чорний - Гриценко - Шиманський, Горлушко - Савицький; Крючьонкін.

Шайби: 0:1 Карпенко (Чернишенко), 00:24. 1:1 Коренчук (Александров), 34:08. 2:1 Захаров (Костіков), 49:49. 3:1 Коренчук, 50:08

 

 

Як повідомляє прес-служба клубу, вже на 23 секунді матчу після кидка капітана Севастяна Карпенка кременчужани відкрили рахунок. Команди обмінювалися гострими атаками, але цифри 1:0 на користь гостей не змінилися до перерви.

 

Довгий час гра в другому періоді проходила за сценарієм «Кременчука» - швидкі контратаки й максимальна зібраність в обороні. Але на 35-й хвилині екс-нападник «Кременчука» Ілля Коренчук, який перейшов перед цим сезоном в «Донбас», викотився на ворота Микити Петленка і направив шайбу в сітку - 1:1, і в третьому періоді командам потрібно було все починати спочатку.

 

Заключний відрізок зустрічі вийшов украй напруженим - за такого рахунку будь-яка помилка могла вирішити результат зустрічі. Розуміючи це, донеччани намагалися по максимуму навантажувати оборону «Кременчука», і в середині періоду це принесло плоди. Віктор Захаров здорово відібрав шайбу, викинув її на Костікова, отримав у відповідь пас, викотився один проти воротаря і пробив точно під штангу воріт Петленка. А всього за 18 секунд Ілля Коренчук, відібравши шайбу біля правого кола вкидання, невідпорно пробив по воротах суперника. Кременчужани кинулися відіграватися, але рахунок на табло так і не змінився - 3:1 на користь господарів.

 

Вже перед самим завершенням матчу Ігнатенко увірвався до воріт, но захисники зупинили Дмитра, при цьому травму отримав голкіпер "Кременчука" Нікіта Петленко. 

 

 

Головний тренер «Кременчука» Олександр Савицький:

- Бракує нам поки ще індивідуальної майстерності. Непотрібні помилки, які були у нас, не дозволили зробити більш позитивний результат.

Коли тренер задоволений грою, - потрібно закінчувати. Природно, я незадоволений, тому що помилки у нас дурні й дитячі - коли страхує захисник знаходиться не в тій точці, де треба. Такі помилки допускати в дорослому чемпіонаті просто не можна. Є над чим працювати.

 

Головний тренер «Донбасу» Сергій Вітер:

- Найголовніше, що характер проявили. Гра важка вийшла, «Кременчук» до кінця боровся, вони теж проявили характер. Ми багато моментів не реалізували ... така в'язка гра, робоча. Спасибі нашим хлопцям, що грали до кінця і вирвали перемогу. Дві шайби в третьому періоді - результат терпіння команди. Ми просили, що потрібно потерпіти й дочекатися свого часу. Хлопці зазнали, тому й забили.

 

Турнірна таблиця хокей

«Кременчук» першим забиває, але програє хокейному клубу «Донбас»

 

Наступний матч ХК «Кременчук» зіграє 1 листопада о 18:00 у броварському «Терміналі» проти «Вовків».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: УХЛ Джерело відео: XSPORT.ua, Украинская хоккейная лига
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх