Кременчуцькі хокеїсти вискочили з «пащі лева»

20.10.2017, 12:12 Переглядів: 2 684

Кременчуцькі хокеїсти вискочили з «пащі лева»

"Кременчуку" лише у третьому періоді вдалося вирвати перемогу у "левів", навіть після закінчення гри на льоду вирували емоції

19 жовтня хокейний клуб «Кременчук» зіграв в броварському «Терміналі» проти «Галицьких Левів». Команда з Новояворівська за день до цього програла в Броварах «Вовкам» 4:8, і на матч проти кременчужан вийшов надмотивований. Про це повідомляє прес-служба хокейного клубу "Кременчук". 

 

«Кременчук» - «Галицкі Льви» - 3:2 (1:1; 1:1; 1:0)

«Кременчук»: Власенко (Петленко); Козачук - Роганов, Наливайко - Грицьких, Горлушко - Савицький; Бойков - Карпенко - Чернишенко, Гриценко - Кривошапкін - Красильников, Чорний - Шах - Шиманський, Крючьонкін - Ефімочкін - Поліщук.


«Галицькі Леви»: Александров (Пеленський); Толстушко - Ратушний, Черня - Сисак, Порупа - Тонковид; Чобанян - Дворнік - Генералов, Чиканцев - Муртищев - Арабов, Кизло - Панченко - Абаджян, Брага, Арустамов.

 

Шайби: 0:1 − Генералов (Толстушко, Н. Дворнік - більш.) - 04:33; 1:1 - Чорний (Шах, Горлушко) - 09:23; 1:2 - Муртищев (Кизло) - 26:16; 2:2 - Кривошапкін (Гриценко) - 30:55; 3:2 - Карпенко (Бойков, Козачук) - 43:29.

 


З першого вкидання «Леви» заволоділи ініціативою і до 4 хвилині реалізували чисельну перевагу після кидка Іллі Губернаторова, що змістився з правого краю в центр і переграв Віталія Власенка. Кременчужани накрутили темп і до середини періоду відігралися - Дмитро Чорний викотився з-за воріт і проштовхнув шайбу в ворота Александрова. Попри велику перевагу по кидках 15 - 4, «Кременчук» більше не зміг закинути до перерви.

У другому періоді команди обмінялися голами - знову вперед вийшли «Леви», а «Кременчук» зрівняв рахунок. Спочатку Микита Муртіщев з лівого краю змістився в центр і пробив точно по воротах, а потім Ілля Кривошапкін зрівняв рахунок, першим встиг на добивання після кидка Тимура Гриценка, якого добре на кидок вивів з-за воріт Олексій Красильніков.

 

У заключній двадцятихвилинці вже закидав лише «Кременчук». Капітан Севастян Карпенко відмінно зупинив шайбу і після невеликої паузи зробив кидок по воротах. Александров не зміг врятувати свою команду. Таким чином кременчужани двічі програючи по ходу матчу змогли «вискочити з пащі лева» і виграти 3:2.

 

 

Матч закінчився, а от емоції гравців - ні. Ілля Кривошапкін і Нікіта Муртіщев зчепилися після закінчення гри.  

 

Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький:

- Дуже незадоволений як сьогодні ми грали, адже то що хлопці можуть і показують - немає слів. Так грати - «ні в які ворота не лізе». Будемо значить тренуватися ще в два рази більше: не доходить головою, будемо працювати «ногами», щоб зрозуміли, як треба захищати честь клубу.

- Можливо на таку гру «Кременчука» вплинуло те, що «Леви» за день до цього програли аутсайдеру чемпіонату УХЛ «Вовкам» 4:8?

- Ми перед грою загострювали на цьому увагу: то хтось як то грає або не грає перед нашим матчем, що у нас основне - це грати в наш хокей, самим рости, а не дивитися на те як хтось проводить матчі.

 

Турнірна таблиця

Кременчуцькі хокеїсти вискочили з «пащі лева»

 

Наступний матч «Кременчук» зіграє в Дружківці 28 жовтня проти лідера чемпіонату УХЛ - донецького «Донбасу». Початок поєдинку о 14:00.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: УХЛ Джерело відео: УХЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх