«Мені на фронті не так було страшно як сьогодні...»: пораненого бійця АТО розчулило привітання вихованців

17.10.2017, 15:06 Переглядів: 6 302

«Мені на фронті не так було страшно як сьогодні...»: пораненого бійця АТО розчулило привітання вихованців

Вихованці Володимира Шевріна зібралися через 15 років, аби показати на сцені два «секретні» номери для свого колишнього балетмейстера танцювального ансамблю "Зорецвіт" та "Козачата"

У Кременчуці до свята Дня захисника України та на самому концерті збирали допомогу бійцю Володимиру Шевріну з позивним “Таксист”. Боєць на початку року отримав серйозне поранення під Зайцевим (Донецька область).


 
Свято для захисників України, які боронять незалежність нашої держави організували, щоб висловити свою вдячність за мирне та спокійне життя тут в Кременчуці.

 

 

Порадувати військових та кременчужан гурти “Фіолет”, фронтмен гурту “Шабля”, Ейра, гурт “Атом”.


- Любі мої діти, мила, мамо й тату, я йду на війноньку нашу землю захищати.

Не плачте за мною, якщо в полі згину, все віддам за любу неньку нашу Україну!

Єднаємося, браття, в цю лиху годину, нехай ворог знає ми за Україну, - підспівували фронтмену гурту “Шабля” кременчуцькі бійці.


Найзворушливіший момент чекав “Таксиста”, який про це навіть не підозрював. Організатори доклали зусиль, щоб підготувати Володимиру сюрприз.


«Мені на фронті не так було страшно як сьогодні...»: пораненого бійця АТО розчулило привітання вихованців


Володимир Шеврін 11 років працював балетмейстром танцювального ансамблю "Зорецвіт" та "Козачата", разом з своїми вихованцями їздив на виступи за кордон. Його останній випуск ще був на початку 2000-х років. Щоб подарувати свято своєму балетмейстру танцівники спеціально зібралися через 15 років.

 

Учасники ансамблю "Зорецвіт" та "Козачата" різних років з 1995 року по 2005 рік підготували два номери у повній секретності. Також був 

підготовлений виступ підростаючого покоління зразкового ансамблю танцю "Козачата" з Будинку дитячої юнацької творчості, де з 2006 року керівником є Світлана Мороз. З поваги та пошани до бійця АТО, директор закладу Тетяна Кравченко надала приміщення для підготовки сюрпризу випускників.  


Володимир Шеврін, як балетмейстер на одному диханні дивився номер своїх вихованців. Задоволенню “Таксиста” не було меж, він зміг тільки промовити: «Мені на фронті не так було страшно як сьогодні...»

 
«Мені на фронті не так було страшно як сьогодні...»: пораненого бійця АТО розчулило привітання вихованців


Це був не останній подарунок для Володимира Шевріна. Ввечері його чекало відео звернення від вихованців, які на жаль не змогли приїхати з-за кордону та з різних куточків України. Відеозвернення з підтримкою учасників, що не змогли приїхати зняв випускник ансамблю "Козачата" Юрій Пасічник.

Фото: Олександр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Олександр Попенко
Теги: допомога
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Допомога військовим:

Акція "Телеграфа" на допомогу українським військовим. Ми закликаємо кременчужан надати посильну допомогу нашим солдатам.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх