Екс-футболіста «Ворскли» засудили на 2 роки обмеження волі за договірні матчі

16.10.2017, 16:07 Переглядів: 4 138

Екс-футболіста «Ворскли» засудили на 2 роки обмеження волі за договірні матчі

Володимир Маковський тренер білоруської команди “Іслочі” (на фото праворуч) платив футболістам за участь у матчах з фіксованим результатом

Колишній гравець полтавської “Ворскли” та київського “Динамо” Володимир Маковський отримав вирок суду у Білорусі за причетність до організації договірних матчів.

 

Суд оголосив вирок фігурантам справи про договірні матчі, про це повідомляє Sport.tut.by. Одним з обвинувачених у справі був колишній футболіст полтавської “Ворскли” Володимир Маковський. Його визнали винним та винесли вирок у вигляді обмеження волі строком на 2 роки без направлення у виправну колонію відкритого типу. Також Володимиру Маковському заборонено протягом 5 років брати участь у професіональних спортивних змаганнях.

 

40-річний фахівець був головним тренером "Іслочі", яку визнали винною в проведенні договірного матчу з брестським "Динамо". Встановлено, що Маковський передавав гроші футболістам за участь у матчах з фіксованим результатом.

 

Йдеться про п'ять поєдинків: «Іслоч» - «Динамо» (Брест) (30.04.2016, 2:4, вища ліга), БАТЕ - «Граніт» (20.11.2015, 5:0, Кубок Білорусі), «Луч» - «Гомельжелдортранс» (25.06.2016, 3:1, перша ліга), «Ошмяни» - «Луч» (2.07.2016, 3:3, перша ліга), «Барановичі» - «Ошмяни» (5.06.2016, 1:0, перша ліга), а в списку осіб, які проходять у справі, налічується близько двох десятків осіб.

 

Нагадаємо, що Володимир Маковський за кар'єру футболіста грав за київське "Динамо", "Ворсклу", "Закарпаття" та київський ЦСКА.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: sport.tut.by
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх