«На крилах надії України» про надану допомогу та потреби

1.10.2017, 12:04 Переглядів: 1 959

«На крилах надії України» про надану допомогу та потреби

Допомогу надають внутрішньо переміщеним особам, багатодітним родинам, малозабезпеченим, учасникам бойових дій, людям з інвалідністю та іншим вразливим категоріям людей

У зв’язку з військовими діями до Кременчука, району та Горішніх Плавнях перемістилося на постійне та тимчасове проживання велика кількість ВПО. Станом на 10.08.2017 р., у Кременчуці та районі зареєстровано 4375 особи (2837 сімей), серед яких 907 дітей, 154 інвалідів, 1461 – особи пенсійного віку. У Горішніх Плавнях зареєстровано 1058 особи (753 сімей), серед яких 209 дітей, 72 інвалідів, 422 – особи пенсійного віку.

 

- Адаптації сімей ВПО заважають скрутні матеріально-побутові умови, а також тяжкий психоемоційний стан. З метою швидкої адоптації до мирного життя, починаючи з 2015 року нами було організовано благодійний збір та передачу речей для внутрішньо переміщених осіб зі Сходу України та всіх потребуючих, - повідомляють у громадській організації “На крилах надії України”. - Речі приносять місцеві громадяни періодичність 2-6 раз на місяць, а також надсилаються з інших регіонів України 1-2 рази на місяць 12-25 кг., уклали договори з комісійними магазинами, періодичність кожен другий четвер місяця 110 – 300 кг.


Допомогу для жителів Авдіївки передали через виконком Кременчуцької міської ради - близько 400 кг одягу та взуття.


Для покращення емоційного стану проводять Дні матері, інклюзивний проект «Кременчук холідей фест» який включено до міської програми «молодь Кременчука», який проводиться щорічно кожна остання субота липня. Проводиться робота по виявленню талановитих дітей, молоді, також запрошуються люди з інвалідністю та ВПО категорії населення. З цією метою традиційно в грудні проводиться фестиваль «М-арт».


Також за підтримки Кременчуцької міської ради з серпня організовано секцію плавання для дітей з інвалідністю при ДЮСШ №1.


Організація надає безкоштовну консультаційну допомогу (працевлаштування, питання освіти, квартирні питання)

 

Група програми: «Соціальний проект»

 

Для зручного пошуку речей необхідно організації дві шафи, одна для взуття інша для одягу.

 

Графік прийому громадян:

Вівторок з 9.00 – 13.00

Середа з 11.00 – 15.00

Четвер з 16.00 – 20.00

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх