Стандарт... і Кремінь знову програє

24.09.2017, 16:54 Переглядів: 3 307

Стандарт... і Кремінь знову програє

Кременчуцький футбольний клуб поступається Десні

24 вересня футбольна команда Кремінь на своєму полі поступається одному з лідерів Першої ліги. Матч з Десною завершився з рахунком - 0:1.

 

"Кремінь" – "Десна" (Чернігів) 0:1

Гол: Фаворов, 4

Кремінь: А. Олійник, Бичков (Квачов, 16), Ходуля, Ченбай, Ентін, Піскун (Богданов, 60), Вовкодав (Тєртишний, 46), Степанчук, Авраменко (Янаков, 46), Боровський (Саркісян, 80), Тимченко. Запасні: Завгородній, Прошенко. Головний тренер: Сергій Ященко.

Десна: Махновський, Фаворов, Братков, Головко, Мостовий, Скепський (Картушов, 66), Коберідзе, Чепурненко, Коваленко (Мельник, 77), Арвеладзе (Волков, 86), Безбородько (Філіппов, 46; Кірієнко, 90+3). Запасні: Шевченко, Чорноморець. Головний тренер:Олександр Рябоконь.

Попередження: Квачов, 60, Степанчук, 85

 

Арбітр: Олександр Шандор (Львів)
Асистенти: Ростислав Якімік (Львів), Юрій Суряк (Львів)
Резервний арбітр: Олександр Садовій (Кременчук)
Інспектор: Юрій Ісаєв (Запоріжжя)

 

 

Пропущений гол на перших хвилинах вибив «Кремінь» з колії. Вже на третій хвилині після виконання кутового Фаворов у штрафній замкнув навісну передачу – 0:1. Ще у першому таймі тренерський штаб «Кременя» провів вимушену заміну, замість Бичкова на поле вийшов Квачов. Десна продовжила тиск на ворота господарів, але забити ще до перерви командам не вдалося.

 

Стандарт... і Кремінь знову програє


На початку другого тайму «Кремінь» освіжився в атаці, чернігівці також підсилили гру в нападі, але до кінця матчу рахунок на табло залишився незмінним.


Під кінець гри на поле вийшло підсилення у вигляді чорної собаки, вона направлялася до штрафної суперника, але 12-го гравця Максим Богданов виніс за межі поля.

 

 

Після матчу півзахисник «Кременя» Богдан Бичков, який отримав мікро надрив м’яза стегна розповів, що «випав» з команди на тиждень.


- Ми розуміли що у Десні зібрані хороші футболісти й що нам буде не легко, але як би там не було ми намагались дати їм бій. І певною мірою це вийшло. Швидкий гол вибив нас дещо з колії, тому у першому таймі Десна диктувала свої умови на полі. У другому таймі хлопці зібралися і показали непоганий футбол, на жаль не вдалося зрівняти рахунок, десь не вистачило майстерності, десь точної завершальної передачі, - розповів Богдан Бичков.

 

Головний тренер «Кременя» Сергій Ященко:
- У футболі необхідно забивати голи, поки у нас слабка гра в атаці. Не можемо реалізувати навіть ті моменти, які створили у другому таймі. Грати постійно в обороні й відбиватися постійно неможливо, необхідно створювати загрозу у воріт суперника. Перед матчем ми дослідили гру «Десни». Ми знали, що якщо команду постійно пресингу вати на своїй половині поля, то результат був би плачевним, тому ми створили щільність в лініях, тому гра виглядала такою тягучою.

 

Тренер «Десни» Олександр Приходько розповів, що вважає «Кремінь» рідною командою. Під керівництвом тренера Володимира Лозинського він зіграв 4 роки (1989-1992 роки) та пройшов шлях від другої до вищої ліги. Олександр Приходько згадав, як пліч-о-пліч грав з Малеванцем, Мурадяном та Самарою, які зараз працюють в «Кремені».


- Не все вдалося гравцям реалізувати, але радує, що здобули перемогу, - тренер Олександр Приходько зауважив, що команда пережила той факт, що минулого сезону повинна була підвищитися у класі, але завадили певні фактори. – Грає, значить пережила. Мета на сезон залишається такою ж - будемо боротися за Прем’єр-лігу.

 

Результати 13 туру

«Черкаський Дніпро» - «Жемчужина» - 1:0

«Нафтовик-Укрнафта» - «Авангард» - 1:2

«Суми» - «Балкани» - 1:1

«Кремінь» - «Десна» - 0:1

«Миколаїв» - «Рух» - 1:1

«Інгулець» - «Полтава» - 1:2

«Арсенал» - «Колос» - 2:1

«Оболонь-Бровар» - «Гірник-Спорт» - 0:1

«Геліос» - «Волинь» - 2:0

 

Турнірна таблиця

Стандарт... і Кремінь знову програє

 

Анонс 14 туру, 30 вересня - 1 жовтня

«Рух» - «Інгулець»

«Гірник-Спорт» - «Миколаїв»

«Десна» - «Оболонь-Бровар»

«Балкани» - «Кремінь»

«Авангард» - «Суми»

«Жемчужина» - «Нафтовик-Укрнафта»

«Полтава» - «Геліос»

«Колос» - «Волинь»

«Авангард» - «Черкаський Дніпро»

 

30 вересня о 15.00 "Кремінь" на виїзді зіграє з "Балканами". На жаль, цей матч через перебір жовтих карток пропускає Сергій Степанчук. А вже 7 жовтня "синьо-білі" приймуть вдома краматорський "Авангард".

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь" Джерело відео: The Best of Ukrainian Football
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх