БлогЪ. Перевезення пасажирів у маршрутках Кременчука - жахливе, це просто знущання над людьми

20.09.2017, 14:33 Переглядів: 8 865

БлогЪ. Перевезення пасажирів у маршрутках Кременчука - жахливе, це просто знущання над людьми

Кременчужанин Геннадій Тертичний вимагає від мерії перевірити роботу перевізників, від перевізників — обладнати маршрутки відеореєстраторами та зобов'язати водіїв носити бейжді — щоб анонімно не знущалися над пасажирами. Свій блоґ Тертичний розмістив у Фейсбук. 

Сьогодні, 20 вересня, о 10:00 на зупинці «Центр» я сів у маршрутку №9, два місця біля водія були вільні, тому я одне місце зайняв. Даю водію за проїзд 10 грн і чекаю на решту, але водій мене ігнорує, я йому чемно нагадую про 5 грн, які він повинен мені повернути, і тут починається «кременчуцький сервіс» за новими тарифами, цитую: «Б***ь, я ещё тебе должен сдачу давать, что ты тут сел возле водителя на льготных местах».

 

БлогЪ. Перевезення пасажирів у маршрутках Кременчука - жахливе, це просто знущання над людьми

 

Я йому пояснюю, до чого тут пільгові місця (хоча я маю право на пільги, але завжди плачу, щоб якісь старенькі могли проїхатися безкоштовно), якщо місць вільних вдосталь? Я вам заплатив але ви решту не повернули. Водій кидає мені решту і каже що він пожартував. Я був не згоден на таке скотське ставлення до пасажирів, зробив зауваження водію, і поки він ще не завів двигун, відчинив двері та став фотографувати номери маршрутки. Водій закрив двері, завів авто й почав їхати на мене, я відступив і вже на ходу, відчинив двері та сів у маршрутку. Незважаючи на те, що я заплатив, водій проігнорував мої зауваження, попередження та ще й принизив і облаяв мене, скільки ми їхали до моєї зупинки - стільки я і чув від водія образи у свій бік

 

БлогЪ. Перевезення пасажирів у маршрутках Кременчука - жахливе, це просто знущання над людьми

 

Вимагаю від начальника відділу транспорту виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області Руслана Івашини: провести перевірку перевізників з метою недопущення нових порушень, виявити особу, яка вчинила порушення, та винести йому догану, з подальшим звільненням.

 

До уваги ЗМІ: пропоную після святкування Дня міста організувати комісію, залучити до неї представників мерії, активістів, журналістів, корисно буде депутатам хоч раз пересісти з джипів на марштрутку та перевірити сервіс надання послуг з перевезення пасажирів у Кременчуці.

 

Важливе зауваження до чиновників, чому нас – простих людей перевозять невідомо як і невідомо хто?! Будемо вимагати, окрім надання належного сервісу, встановлення у кожній маршрутці відеореєстратора та обов’язково, щоб не допитуватися призвіще водія (це марна справа), вони повинні начепити на себе хоча б бейджик. Допоможемо владі за наші з вами гроші навести лад!

 

Щойно відбулась продуктивна розмова з начальником відділу транспорту Русланом Івашиною, при мені він зателефонував перевізнику та викликав водія до себе на розмову. Пообіцяв мені, що з порушником розберуться, він буде саме звільнений, а не переведений до іншого маршруту. Спільні рейди також обговорили.

 

Автор: ТелеграфЪ Джерело фото: cторінка Геннадія Тертичного у Фейсбук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх