Боксер Сергій Радченко розповів про своєрідну Лігу чемпіонів у боксі - «Турнір Мухаммеда Алі»

4.09.2017, 10:46 Переглядів: 4 211

Боксер Сергій Радченко розповів про своєрідну Лігу чемпіонів у боксі - «Турнір Мухаммеда Алі»

Як пройшла підготовка з Олександром Усиком та які секрети підготував на суботній поєдинок з Хуком «український кіт» розповів Телеграфу кременчуцький боксер Сергій Радченко

Кременчуцький боксер Сергій Радченко, який свого часу проводив спаринги з 5-ма з 8-ми боксерів «Турніру Мухаммеда Алі» розповів про підготовку Олександра Усика до бою з Марко Хуком. Поєдинок відбудеться 9 вересня в Німеччині в рамках «Турніру Мухаммеда Алі».

 

Своєрідна Ліга чемпіонів у боксі пройде у двох вагових категоріях: суперсередній (до 76,4 кг) та «крузервейт» (до 90,7 кг).

 

Усі пари ¼ фіналу Суперсерії боксу World Boxing Super Series:
Олександр Усик (Україна, чемпіон світу WBO) – Марко Хук (Німеччина)
Мурат Гассіева (Росія, чемпіон світу IBF) – Кшиштоф Влодарчик (Польща, №1 в рейтингах, одразу за чемпіонами IBF і WBO)
Майріс Брієдіс (Латвія, чемпіон світу WBC) – Майк Перес (Куба, в рейтингах не значиться, «темна конячка» турніру)
Юніер Дортікос (Куба, чемпіон світу WBA) – Дмитро Кудряшов (Росія, претендент №1 WBC)

 

Боксер Сергій Радченко розповів про своєрідну Лігу чемпіонів у боксі - «Турнір Мухаммеда Алі»

 

Чвертьфінали World Boxing Super Series повинні пройти у вересні-жовтні 2017, півфінали - у січні-лютому 2018, а фінал - у травні 2018 року. Переможець турніру отримає всі пояси, якими володіють учасники World Boxing Super Series, приз розміром 50 мільйонів доларів і трофей Мухаммеда Алі. 50 мільйонів доларів діляться на 2 вагові категорії, а вони в свою чергу розподіляються пропорційно від займаного місця в турнірі.

 

Боксер з Кременчука Сергій Радченко допомагав боксерам у підготовці до боїв. З цього списку Сергій провів спаринги з Марко Хуком, Кшиштофом Влодарчиком, Майрісом Брієдісом та Дмитром Кудряшовим.

 

До першого бою в турнірі Сергій провів спаринги з Олександром Усиком, тим самим допоміг підготуватися до бою з Хуком. Заключний етап підготовки відбувся у Буковелі на Закарпатті.

 

- В Олександра постійно змінювалися спаринг-партнери. Цього разу залучили спортсменів з США, Німеччини, Англії та країн Балтики. З Сашком проводили по кілька раундів змінюючи партнерів один за одним, але по завданню тренера загалом проводили не менше 12 раундів. У тренувальному таборі Володимира Кличка та Олександра Усика на тренуваннях постійно проводили повноцінні спаринги, як повноцінні 12-раундові бої, - розповів кременчуцький боксер.

 

Крім спарингів тренувалися в горах на свіжому повітрі.


Спускалися на тролей…

 

… та годували оленів.

Боксер Сергій Радченко розповів про своєрідну Лігу чемпіонів у боксі - «Турнір Мухаммеда Алі»

 

- Після закінчення тренувальних зборів поїхали на день на екскурсію до Львова. Пройшлися тими ж вуличкам, що і три роки назад коли тут проводив дебютний бій, аж нахлинула ностальгія. Цікаве місто як вдень, так і ввечері зі своєю атмосферою. Багато смаколиків, але у майже кожному закладі подають грибну юшку з білими грибами, які ростуть тут в Карпатських лісах. Сам суп не важкий у приготуванні, якщо порівнювати з борщем, всього лише локшина, юшка, гриби та трохи спецій, - поділився Сергій, який полюбляє готувати.

 

 

Прогноз на бій

Боксер Сергій Радченко розповів про своєрідну Лігу чемпіонів у боксі - «Турнір Мухаммеда Алі»


- Олександр Усик зараз у найбільш хорошій формі. Він додав, як у формі, швидкості, так і витривалості та силі удару. Щодо бою, то все буде залежати як до бою підійде Хук. Марко втратив кураж до боїв. Він ліниво став відноситися до підготовки спарингів та тренувань. Якщо поразка від Брієдіса та серйозний турнір змотивує, то вийде цікавий поєдинок. Думаю у цьому бою Саша переможе, - зауважив Сергій.

 

Про плани на свій наступний бій Сергій Радченко розповів, що попередньо бій Усик – Хук повинен був пройти у Києві, тому планували провести поєдинки в андеркарті цього вечора. Тепер, коли зустріч проведуть в Німеччині, вечір боксу перенесли, дату проведення боксери дізнаються вже після бою Усик - Хук.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Сергій Радченко Джерело відео: Сергій Радченко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх