На Полтавщині створили оперативний штаб захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів

17.08.2017, 13:36 Переглядів: 1 502

Учора відбулося перше засідання новоствореного оперативний штабу захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів. За фактами спроб захоплення майна виїжджатимуть на місця, надаватимуть правову допомогу та фіксуватимуть злочини, щоб притягти до відповідальності винних.

 

На Полтавщині створили оперативний штаб захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів

Засідання пройшло під головуванням заступника голови Полтавської ОДА Романа Товстого. 

 

Оперативний штаб створений на виконання доручення Міністра юстиції України. Його функції такі:

 

- сприяння забезпеченню координації дій державних органів з питань захисту агровиробників;

 

- посилення протидії незаконному захопленню землі та врожаю;

 

- протидія порушення земельного законодавства;

 

- підготовка відповідних пропозицій щодо формування і реалізації держполітики та реалізація на регіональному рівні комплексу заходів щодо захисту прав агровиробників.


В.о. начальника Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Людмила Григор'єва зазначила, що вони спільно з регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги розробили графік роботи мобільних точок на серпень-жовтень. Ознайомитись із ним можна на сайті ГТУЮ у Полтавській області.

 

На Полтавщині створили оперативний штаб захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів


— Засідання штабу проводитиметься не рідше одного разу на місяць, а у разі необхідності негайного реагування на ситуацію – невідкладно. Начальник ГТУЮ виїздитиме в населені пункти, де проводитиме особистий прийом громадян, — сказала Людмила Григор'єва.


За всіма фактами спроб захоплення майна виїжджатимуть на місця, надаватимуть правову допомогу та фіксуватимуть вчинені злочини, щоб притягти винних до відповідальності.

 

На Полтавщині створили оперативний штаб захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів


— Оперативний штаб швидко реагуватиме на конфліктні ситуації. А особи, які поклали око на чуже майно, понесуть відповідальність, — підсумував Роман Товстий.


Виїзди мобільних груп днями уже працювали у Карлівці та у Кременчуцькому районі.


Також організували контактні телефони штабу та графік його засідань. Відтак, при ньому діють наступні телефонні «гарячі лінії»: (05322) 2-28-60, 2-28-38, цілодобова «гаряча лінія» – (095)-60-58-547.

 

На Полтавщині створили оперативний штаб захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів


У засіданні взяли участь представники Головного теруправління юстиції у Полтавській області, Головного управління Національної поліції у Полтавській області, Головного Держгеокадастру у Полтавській області, прокуратури Полтавської області, Головного управління ДСНС України у Полтавській області, Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, Регіонального центру з надання БВПД у Полтавській області та аграрних асоціацій області.

 

 

 

 

Прес-служба Полтавської ОДА

Автор: прес-служба
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Твоя влада:

Проект «Твоя влада» - офіційна сторінка Полтавської обласної держадміністрації

«ТВОЯ ВЛАДА». ПРО ПРОЕКТ

Комунікаційні майданчики розвиваються з неймовірною швидкістю. Обласна влада повинна користуватися ними для ефективного зв’язку з мешканцями Полтавщини.

Відкритість — є одним із головних пріоритетів Полтавської ОДА. Наша структура працює над цим, щоб якомога ефективніша налаштовувати зв’язок з усіма жителями нашої області.

Прес-служба Полтавської ОДА намагається по максимуму використовувати наявні наразі майданчики для комунікації: газети, телебачення, живе спілкування з людьми. Але вже очевидно, що велику частину інформаційного поля зараз займає саме онлайн.

На початковому етапі ми налагодили комунікацію через соціальні мережі: почали інформувати користувачів «Facebook» та «Twitter» про нашу діяльність та робити все можливе, щоб спілкування було діалогом, а не монологом.

Наступний крок — це більш ефективне інформування полтавців про нашу діяльність через інтернет-видання. Полтавська ОДА активно співпрацює з цим видом медіа. Зараз ми відкриваємо проект «Твоя влада», щоб мати можливість показати роботу обласної влади, провести читача коридорами ОДА, познайомити з її працівниками.

Ми готові до діалогу з кожним. Готові до діалогу з Тобою. Тому що ми — Твоя влада.

Прес-служба Полтавської ОДА

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх