Від творців «Кубку Хатіко»: у Кременчуці задумали провести перший КотоFest

11.08.2017, 16:09 Переглядів: 2 860

Від творців «Кубку Хатіко»: у Кременчуці задумали провести перший КотоFest

Організатор благодійного параду тварин «Кубок Хатіко» Геннадій Тертичний вирішив не зупинятися на досягнутому та зробити окремі фестивалі для собак та котів. Мета ж залишається незмінною – допомога безпритульним тваринам.

У Кременчуці задумали провести перший благодійний парад тварин КотоFest, головними учасниками якого стануть породисті та «просто незрівнянні» коти, а також інші дрібні тварини. Про це написав на своїй сторінці у Facebook Геннадій Тертичний, відомий кременчужанам проведенням у цьому році Всеукраїнського благодійного костюмованого параду тварин «Кубок Хатіко», який увійшов у п’ятірку кращих фестивалів України. Тепер виникла ідея розділити собак та котів, щоб вони «не заважали» одне одному. А мета фестивалю незмінна – допомога безпритульним тваринам.

 

- Всеукраїнський благодійний фестиваль КотоFest спрямований, у першу чергу на дітей, на захист, запобігання випадкам жорстокого поводження з безпритульними тваринами, розвиток і виховання доброти та відповідального ставлення до братів наших менших. Мета фестивалю - залучити громадськість до проблем безпритульних тварин і до цивілізованих способів їх вирішення; об'єднати власників тварин для спілкування в неформальній обстановці, - написав Геннадій Тертичний

 

КотоFest планується 8 серпня наступного року – у Всесвітній день котів. Та заявку на проведення фестивалю організатор подав заздалегідь, уже сьогодні.

Нагадаємо, переможцем Всеукраїнського благодійного костюмованого параду тварин «Кубок Хатіко» став безпородний пес Умка з притулку для тварин КП «Спецсервіс-Кременчук». А читачі «Телеграфа» віддали свої симпатії собачці Лялі, власниця якої віддала свій приз притулку.

Під час параду «Кубок Хатіко» зібрали 9450 грн для притулку КП «Спецсервіс-Кременчук»

 





 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх