Стало відомо, хто стріляв під Кременчуком

27.06.2017, 09:26 Переглядів: 6 659

Стало відомо, хто стріляв під Кременчуком

Поблизу селища Чечелево провели «Єдиний стрілецький день»

24 та 25 червня на стрільбищі поблизу селища Чечелево провели «Єдиний стрілецький день». Про це повідомляє військовий комісар Кременчуцького об’єднаного міського військового комісаріату підполковник Роман Сушко.

 

Навчання проводили з особовим складом організаційного ядра загонів оборони нашого району територіальної оборони. Заняття проходили з військово-медичної підготовки, інженерної підготовки, а також безпосередньо бойові стрільби з АК-74 та ПМ.

 

В рамках патріотичного виховання молоді залучили вихованців «Кременчуцького клубу юних десантників та миротворців» (ГО «Гвардія»), на якому діти разом з дорослими вояками опановували військову справу.

 

Стало відомо, хто стріляв під Кременчуком

 

На захід завітали заступники мера Дмитро Кравченко та Валерій Декусар, а також голова Кременчуцької районної ради Андрій Дрофа. 

 

За словами заступника військового комісара з територіальної оборони майора Мирослава Волкова такий захід не перший і не останній, тому, що підготовка загонів оборони нашого міста є одним із пріоритетних напрямків діяльності військового комісаріату.

 

Нагадуємо, що у Кременчуцькому об’єднаному міському військовому комісаріаті продовжуються заходи щодо комплектування військових частин військовослужбовцями за контрактом. Запрошуємо всіх бажаючих до Кременчуцького ОМВК для отримання додаткової інформації щодо проходження військової служби за контрактом в лавах Збройних Сил України.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх