Кременчуцький боксер Сергій Радченко допомагає Андрію Руденку готуватися до бою з Олександром Повєткіним

21.06.2017, 13:31 Переглядів: 6 257

Кременчуцький боксер Сергій Радченко допомагає Андрію Руденку готуватися до бою з Олександром Повєткіним

Підготовка до бою проходить на олімпійській базі у “Конча-Заспа”

Боксер з Кременчука Сергій Радченко допомагає готуватися до бою українському боксеру Андрію Руденку. Супертяж проведе бій у Москві проти росіянина Олександра Повєткіна 1 липня.

 

Сергій Радченко розповів “Телеграфу”, що підготовка до бою проходить на олімпійській базі у “Конча-Заспа”.


- Протягом 2 тижнів допомагаю готуватися до бою Андрію. Разом зі мною боксує спортсмен збірної України Дмитро Лісовий. У нас по 3-4 спаринги на тиждень, працюємо по 12-14 раундів. Особливістю Андрія, є те, що він готується до боїв без захисного шолома. До речі, до бою Андрія готує перший тренер братів Кличків на любительському ринзі Володимир Золотарьов, - розповів Сергій Радченко.


Сам поєдинок Руденко - Повєткін буде 12-раундовим, на кону стоятиме пояс інтернаціонального чемпіона WBO.


Андрій Руденко виступає на професійному рингу з 2006 року, за цей час він провів 33 бої, в 31 здобув перемогу (19 нокаутом) і в двох зазнав поразки за очками. У рейтингу IBF він займає 13-у сходинку. У рейтингу чинних супертяжів 33-річний боксер займає 30 місце за версією Boxrec. У рейтингу WBO Руденко на 11-му місці. Свій попередній бій Руденко провів в грудні минулого року. Українець переміг американця Джейсона Бергмана і завоював пояс WBC International Silver у суперважкій вазі. Бій тривав усі 10 раундів. Українець володів ініціативою, і судді одноголосним рішенням віддали перемогу йому.

 


Олександр Повєткін не присутній в рейтингу WBO, оскільки раніше був дискваліфікований WBC через позитивну допінг-пробу на заборонену речовину. У грудні 2016 року він мав провести поєдинок за титул тимчасового чемпіона WBC з канадцем Бермейн Стіверном, але в день бою глава організації Маурісіо Сулейман повідомив, що допінг-проба росіянина дала позитивний результат на заборонений препарат. На сьогодні Повєткін займає друге місце в рейтингу IBO, при цьому раніше боксер був виключений з рейтингів WBC і IBF, в списках WBO і WBA росіянина немає. 

Автор: Альона Душенко Джерело відео: Boxing. ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх