В кінці дня: альтернативна українська історія у коміксі

3.06.2017, 17:00 Переглядів: 4 822

В кінці дня: альтернативна українська історія у коміксі

Незважаючи на те, що події відбувається у паралельному всесвіті - серед персонажів ви зможете впізнати такі реальні історичні постаті як Михайло Грушевський, Павло Скоропадський, Нестор Махно та інші, але в дещо незвичних для них амплуа

На початку травня у рамках фестивалю Kyiv Comic Con молода українська компанія Asgardian Comics презентувала український фантастичний комікс в жанрі альтернативної історії "ВОЛЯ:The WILL", події в якому розгортаються на фоні розквіту Української Держави 1918 року, повідомляється на сайті проекту.

 

 

Жанрово це мікс стім-панку, фантастики, екшену, фентезі та жахів. Змістовно - збірка з трьох окремих історій ,виконаних у трьох авторських художніх стилях під твердою обкладинкою обсягом у 60 сторінок.

 

В кінці дня: альтернативна українська історія у коміксі

 

Незважаючи на те, що події відбувається у паралельному всесвіті - серед персонажів ви зможете впізнати такі реальні історичні постаті як Михайло Грушевський, Павло Скоропадський, Нестор Махно та інші, але в дещо незвичних для них амплуа.

 

- Ідея створити Український пригодницький епік часів Української Держави 1917-1920 виникла в мене кілька років тому, спершу це мав бути короткий метр, але розуміючи складність та бюджет такого проекту, я вирішив що ефективніше та корисніше для суспільства буде зробити саме комікс, який у разі успіху - рано чи піздно чекатиме неминуча екранізація з адекватним бюджетом, - розповідає автор ідеї та продюсер проекту В'ячеслав Бугайов. - Мене завжди обурювало що цьому періоду Української історії так мало приділяєтся уваги зі сторони медіа-ринку.

 

В кінці дня: альтернативна українська історія у коміксі

 

UGAR production також планує зйомки промо матеріалів з живими акторами - екранізацію. Поки що невідомо, що саме це буде - промо, короткий метр або навіть музичний кліп.

 

- Коли ми з колегами побачили у архівних матеріалах фото важких бомбардувальників Української республіки Цупелін Штакен, флот, бронепотяги, літаки власного виробництва Анасаль, панцирні війська, розкішні авто Скоропадського, помпезні банкети українських делегацій у Берліні та Києві, повітряний флот Української Республіки в 400 літаків, маловідомі території України далеко за межами Азії, тощо - ми зрозуміли, що надважливо донести до суспільства цю інформацію - у яскравій, качовій та крутій формі, - пояснив Бугайов.

 

В кінці дня: альтернативна українська історія у коміксі

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: ugar.com.ua Відео: UGAR Production Джерело відео: youtube.com
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх