МФК «Кремінь» вдесятьох поступився «Металургу»

28.05.2017, 14:29 Переглядів: 3 543

МФК «Кремінь» вдесятьох поступився «Металургу»

Кременчуцького голкіпера видалили на першій хвилині матчу

27 травня на своєму полі запорізький «Металург» переграв «Кремінь» (2:1) в матчі 33-го туру Другої ліги, повідомляє прес-служба кременчуцького клубу.

Не зважаючи на те, що «Кремінь» вже був не надто вмотивований, мало хто вірив у перемогу господарів. На руку їм зіграло те, що на першій же хвилині гри запорожці зробили довгу передачу в напрямку воріт суперника, де Онопко, випереджаючи Ковалевського, зіграв руками за межами штрафного майданчика – видалення!

На поле довелося готуватися вийти Ленчинкову. Але як тільки резервний голкіпер вступив у гру – «Кремінь» чекало ще одне розчарування. Каськов зі штрафного вразив верхній кут – 1:0. Далі – більше. Підопічні Олександра Батраченка скористалися розгубленістю гостей і незабаром подвоїли результат: Сентябов з правого флангу увійшов у штрафний майданчик і точно пробив – 2:0.

Давненько колектив Сергія Ященка не опинявся в такому скрутному становищі, але, навіть граючи у меншості, кременчужани зуміли налагодити контроль м'яча, заволодівши ініціативою. «Металург» також проводив непогані атаки, але моменти «Кременя» були гострішими: особливо слід відзначити активність Козлова й Іванова. Останній якраз і «розмочив» результат, вдало зігравши головою після навісу зі стандарту – 2:1.

Ближче до завершення поєдинку склади команд зрівнялися, коли Криволесов, зупиняючи прорив кременчужан, отримав від арбітра червону картку. Але в останні 10 хвилин «Кремінь» свій штурм воріт Теленкова до логічного завершення так і не довів – «Металург» вистояв і став головною сенсацією туру.

Завдяки цій перемозі «Металург» набрав 23 очки і випередив «Поділля», яке програло в Новій Каховці, покинувши зону вильоту. А ось кременчужани тепер втратили шанси на інші медалі, крім бронзових. Від «Руху» ми тепер відстаємо на шість очок, а від «Жемчужини» — на вісім. «Кремінь» готується до закриття бронзового і першолігового сезону 2 червня на домашньому стадіоні, а «Металург» спробує втрутитися в боротьбу за золото, відібравши очки у «Жемчужини» і, за певних обставинах, залишитися у другій лізі.

Металург (Запоріжжя) – Кремінь (Кременчук) – 2:1
Голи: Каськов, 6, Сентябов, 12 – Іванов, 42

Металург: Телят, Чернявський, Батраченко, Сентябов (Буланий, 46), Керножицкий, Ковалевський (Башинський, 72), Каськов, Бережний, Криволесов, Шовкун, Божий. Запасні: Богатченко, Єфімчук, Мартиненко, Радомський. В.о. головного тренера – Олександр Батраченко.

Кремінь: Онопко, Бичков, Кравчук, Ентін, Горват (Бобров, 46), Тєртишний, Богданов, Кошадзе (Лєнчінков, 5), Степанчук (Тимченко, 75), Козлов, Іванов. Запасні: Москалик, Лісовий, Скоцький. Головний тренер – Сергій Ященко.

Попередження: Керножицкий, 24 – Тєртишний, 45+4; Козлов, 45+4.
Вилучення: Криволесов, 84 – Онопко, 1.

Арбітр: Ігор Біч (Київ)
Асистенти: Олександр Беркут (Сімферополь), Олексій Гірс (Одеса)
Резервний арбітр: Рибченко Ігор (Запоріжжя)
Інспектор: Андрій Лісаковський (Одеса)

 

Результати 33-го туру:

«Арсенал-Київщина» - «Інгулець-2» 1:0

«Тепловик» - «Нива» 0:2

«Реал Фарма» - «Рух» 1:1

«Енергія» - «Поділля» - 4:2

«Іллічівець-2» - «Мир» 1:3

«Балкани» - «Жемчужина» 0:1

«Металург» - «Кремінь» 2:1

 

За матеріалом Спортарени.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: Дмитро Онищенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх