«Кремінь» за крок до виходу у першу лігу

13.05.2017, 17:43 Переглядів: 4 123

«Кремінь» за крок до виходу у першу лігу

Кременчуцькі футболісти вдома перемогли маріупольську команду

13 квітня футбольний куб "Кремінь" на своєму полі переміг маріупольську команду "Іллічівець-2". "Кремінь" забив супернику чотири голи і лише половину з них зарахували. Сам матч завершився з рахунком - 2:0.

 

 

Перед матчем на розминці капітан «Кременя» Ігор Тимченко отримав травму, тому за кілька хвилин до початку матчу тренерський штаб провів вимушену заміну, замість Ігоря вийшов Єгор Іванов. Наскільки серйозна травма покаже УЗІ, після нього можна говорити чи пропустить капітан один матч чи вибув на пару тижнів. У суперників також матч через хворобу пропустили два провідних гравці.

 

Вже на перший хвилинах господарі «розпечатали» ворота «Іллічівця-2», але боковий арбітр вказав на офсайд Артема Козлова. За кілька хвилин Артем повторив спробу, але м’яч пролетів повз ворота. Момент був і у гостей, коли Віталій Онопко кулаками вибив м’яч з воріт, врятувавши свою команду. 


З подачі Степанчука Козлов з центру штрафного пробив м’яч у ворота «Іллічівця-2» - 1:0. Рахунок до перерви міг подвоїти капітан «Кременя» Влад Піскун. Він з дальньої дистанції пробив під перекладину, і лише блискуча реакція голкіпера врятувала гостей від гола.


У другому таймі команди з перемінним успіхом тиснули на ворота суперника. Після розіграшу кутового Євген Білоконь з «Іллічівця-2» не зміг пробити з 2 метрів, добивая м'яч після сейва Віталія Онопка. На 65 хв матчу «Кремінь» знову бере ворота суперника, але суддя знову фіксує положення поза грою. Але це не зупинило «синьо-білих», Іванов пробив низом після передачі Тєртишного, але автогол на свій рахунок записав Денисов - 2:0. «Кремінь» за чотири тури до завершення чемпіонату здобуває необхідних три очки.

 

"Кремінь" - "Іллічівець-2" - 2:0

Голи: Козлов 39', Денисов 83’(аг)

Попередження: Богданов, Козлов, Бичков - Вовк, Авагімян, Крашневский

«Кремінь»: Онопко, Бичков, Кравчук, Ентін, Горват, Піскун, Богданов (Лісовий, 80), Кошадзе (Тєртишний, 59), Степанчук (Скоцький, 73), Козлов, Іванов. Запасні: Олійник, Бобров, Москалик, Тимченко. Головний тренер - Сергій Ященко
«Іллічівець-2»: Михайленко, Петерман, Діденко, Крашневский, Авагімян, Буй (Денисов, 34), Папук Денис, Проданов, Білоконь (Бабий, 64), Савін, Вовк. Запасні: Лисюк, Кобзар, Сеницький. Старший тренер - Олександр Волков

Арбітр: Владислав Дорош (Київ)
Асистенти: Віталій Скобля (Київ), Дмитро Сміляк (Київ)
Резервний Арбітр: Олександр Садовий (Кременчук)
Інспектор: Андрій Валенко (Львів)

 

Керманич «Іллічівця-2» Олександр Волков після матчу привітав «Кремінь» з перемогою та зазначив, що його команді не вистачило досвіду:

- Нашим гравцям не вистачило досвіду, адже у нас наймолодша команда. Також не вистачило бажання та майстерності. Звичайно мали змогу збити особливо у другому таймі, але майстерність підвела наших хлопців – коли з 2 метрів не потрапляє у пусті ворота. По самовіддачі претензій до хлопців у мене немає, знаю, що вони можуть краще, але зіграли так як дозволив їм суперник. На жаль, перед грою у нас «випали» два футболісти по хворобі, тому нас прийшлося перебудувати стартовий склад, а так…є над чим працювати. А вам і вашому місту бажаємо удачі та гідно далі виступити.

 

Головний тренер «Кременя» Сергій Ященко:
- Положення в турнірній таблиці вимагає від нас грати кожну гру на максимумі, все-таки у психологічному плані впливає на гравців навантаження, коли розумієш, що кожне очко важливе.

 

У першому таймі хлопці зіграли добре, але поспішали, намагались якомога швидше забити й це їм заважало показувати себе в завершальній стадії. І поки ми не наберемо необхідну кількість очок наступні ігри будуть такими нервовими.

 

Нам важче грати з командами, які борються за виживання чим з командами, які займають лідируючі позиції. Саме тому налаштовували хлопців, що суперник гратиме з такою ж самовіддачею та бажанням як «Арсенал-Київщина» та вінницька «Нива».

 

Кінцівку чемпіонату необхідно проводити з таким же бажанням як і в цій грі. Звичайно не все буде виходити, але якщо буде така самовіддача – прийде результат.

 

Турнірна таблиця

«Кремінь» за крок до виходу у першу лігу

 

Результати 30 туру, 12-13 травня 

«Металург» - «Балкани» - 2:6

«Кремінь» - «Іллічівець-2» - 2:0

«Жемчужина» - «Енергія» - 0:1

«Кристал» - «Реал Фарма» - -:+

«Мир» - «Тепловик-Прикарпаття» - 1:0

«Поділля» - «Арсенал-Київщина» - 3:2

«Рух» - «Інгулець-2» - 3:2

«Нікополь» - «Суднобудівник» - 4:1

 

Анонс 31 туру, 17-18 травня

«Реал Фарма» - «Мир»

«Інгулець-2» - «Нива»

«Арсенал-Київщина» - «Рух»

«Тепловик-Прикарпаття» - «Поділля»

«Енергія» - «Кристал»

«Суднобудівник» - «Кремінь»

«Іллічівець-2» - «Балкани»

«Нікополь» - «Жемчужина»

 

17 травня "Кремінь зіграє на виїзді з "Суднобудівником", а 21 травня вдома прийме "Балкани" з Одещини.  

Фото: Олександр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Олександр Попенко Джерело відео: Kremen TV - ПФЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх