Футболісти «Кременя» здобувають одне очко у матчі з «Енергією»

8.05.2017, 18:55 Переглядів: 4 474

Футболісти «Кременя» здобувають одне очко у матчі з «Енергією»

Кременчуцькі футболісти лише з пенальті зрівняли рахунок 

8 травня футболісти "Кременя" на виїзді здобвувають одне очко з новокаховською командою. Матч завершився з рахунком - 1:1.

 

"Енергія" - "Кремінь" - 1:1 (1:0)

Голи: Квачов 43' - Козлов 77'(п)

"Енергія": Старченко, Прокипчук, Мись, Квачов, Процишин, Дедяєв, Стеценко (Грабець, 63), Гайдаєнко, Молочко (Пільтенко, 73), Россохатий (Бондаренко, 76), Бочак. Запасний: Зелінський, Доля, Жуков. Головний тренер: Олег Федорчук

"Кремінь": Онопко, Піскун, Кравчук, Ентін, Горват, Лісовий (Тєртишний, 62), Богданов, Кошадзе, Степанчук (Іванов, 71), Козлов (Скоцький, 80), Тимченко. Запасні: Лєнчінков, Бичков, Бобров, Москалик. Головний тренер: Сергій Ященко.

 

Арбітр: Денис Резніков (Камянське). Асистенти: Сергій Соботюк (Житомир), Віталій Український (Луганск)
Резервний арбітр: Влад Бакулін (Нова Каховка)
Інспектор: Віталій Дяденко (Кропивницький)

Дискваліфікація: Дмитро Волков, Тарас Ковальчук, Дмитро Шастал (всі – Енергія)

 

 

За інформацією прес-служби "Кременя", гравці "Енергії" вже 4-й хвилині заробили небезпечний штрафний, який завершився сейвом Онопко, він потягнув м'яч з дев'ятки. Після подачі кутового Віталій був не так переконливий, помилився на виході, але, на щастя, удар гравця «Енергії» прийшовся вище воріт. «Кремінь» в перші десять хвилин воротам суперника не погрожував зовсім. Однак, перший же небезпечний момент біля воріт Старченко, ледь не став результативним. На 17-й хвилині Кошадзе після навісу зі штрафного зі своєї половини Піскуна вискочив один на один, але відпустив м'яч і Старченко врятував свою команду від гола, вчасно скоротивши дистанцію в цьому епізоді. Непогано зі штрафного на 21-й хвилині пробивав Козлов, після удару якого метрів з 30 Старченко не став ризикувати й відбив м'яч на кутовий.

 

Через хвилину неприємний навіс-удар змусив понервувати кременчужан, оскільки Онопко не без проблем перевів м'яч на кутовий, який летів точно під поперечину його воріт. На 31-й хвилині господарі заробили ще один штрафний, і знову суперсейв Онопко! Через 5 хвилин Віталій знову опинився в грі, і знову біля його воріт було дуже небезпечно. Мимоволі згадалося футбольний вираз «гол назріває». Неприємно було це усвідомлювати, але він назрівав саме в наші ворота. На 40-й хвилині Степанчук спробував пробити, увійшовши з флангу в штрафну, але його удар був заблокований захисником. Через хвилину дуже небезпечно було біля воріт господарів, але взяття воріт не відбулося. А ось «енергетики» добилися успіху, втіливши в гол свій черговий стандарт. 42 хвилина, подача з кутового на дальню штангу, де захисники «Кременя» програли верхову боротьбу. Пішов скидання на лінію воротарського, де Квач холоднокровно, ударом головою переграв Онопко з 3 метрів.

 

Другий тайм «Кремінь» почав набагато активніше і перший відмінний момент був створений вже через 8 хвилин після початку тайму. Козлов пробив вище з пробивної позиції. Це був супершанс! Таких моментів біля воріт Старченко до цього ще не було. На 54-й хвилині гравці «Кременя» вимагали від арбітра пенальті, оскільки м'яч зустрівся з рукою гравця «Енергії» у штрафному, але Денис Резніков дозволив командам продовжити гру. Трохи пізніше нагадав про себе і Тимченко, який дуже небезпечно бив головою, але воротар «Енергії» був на чеку, та й капітан «Кременя» виявився в положенні поза грою. На 57 хвилині лише диво врятувало Лісового від найсерйознішої травми, а Денис Резніков врятував Гайдаєнко від червоної картки. Більш ніж упевнений, що коли арбітр матчу подивиться цей епізод в запису ще раз, то і сам здивується своїм рішенням, коли показав гравцеві «Енергії» в цьому епізоді лише попередження. В середині другого тайму небезпечно огризнувся господарі, але форвард «Енергії» не встиг замкнути класний простріл партнера по команді. «Кремінь» продовжував тиснути на суперника, змушуючи того все частіше фолити. Перспективний штрафний на 65-й хвилині Богданов матеріалізував лише в кутовий, пробивши в стінку. І знову «енергетики» нагадали кременчужанам, що надто захоплюватися атаками їх воріт загрожує неприємностями. На 68-й хвилині господарям вдалася швидка контратака, але Прокипчук пробив вище воріт.


Час йшов, рахунок не змінювався і Ященко по одному кидав в бій своїх джокерів: Тєртишного, Іванова, Скоцького. Саме Єгор Іванов, через 6 хвилин перебування на полі заробив пенальті. М'яч відразу ж узяв Артем Козлов і впевнено підійшов до точки. Удар без шансів для воротаря і рахунок в матчі став 1:1. В кінці матчу могла зіграти й друга заміна у «Кременя», якби Скоцький не запоров просто шикарну атаку, погладивши м'яч, замість акцентованого удару по воротах суперника. Останній шанс вже в компенсований час упустив Іванов, запустивши м'яч вище воріт з потенційно непоганої позиції для точного удару.

 

Головний тренер «Кременя» Сергій Ященко після матчу прокоментував Телеграфу гру з «Енергією»:
- Суперник після програшу намагався реабілітуватися перед вболівальниками. Тому з перших хвилин приступив до серйозної боротьби. Важке поле (перед матчем був невеликий дощ – ред.) не давало зіграти більше ніж у дві передачі. Гра вийшла не дуже видовищною. Тим не менш суперник використав свій стандарт та забив нам м’яч. Після перерви нам вдалося перехопити ініціативу. Створили багато моментів як Козлов, так і Тимченко, Кошадзе та Скоцький. «Агресивно» зіграв Іванов, що дозволило Артему реалізувати одинадцятиметровий.

Погано, що не забиваємо, від цього розклеюємося. Добре, що взяли 1 очко. Вдома будемо старатися повернути втрачені очки.


- Сергій Володимирович, чому на вашу думку час матчу виставлено о 15.00 в робочу суботу?
- Календар формується раніше, можливо не врахували, що це робочий день. Але справжні вболівальники завжди будуть з командою і прийдуть підтримати її.

 

- Команда опинилася в складному становищі через відсутність трьох провідних футболістів. Адже молодим хлопцям, які грають зі старту, так і ті, що вийшли на заміни, ще важко виступати на такому рівні з таким сильним суперником. Але молодці, що вистояли. Грою ми задоволені. Після забитого гола ми грали на контратаках, чисто за результатами. Але нам не вистачало відсутніх футболістів, які завжди вносять до гри гостроту. Вважаю, що команда гідно виглядала. За кількістю ударів і по моментах, навіть перевершили суперника, - цитує головного тренера «Енергії» Олега Федорчука прес-служба клубу "Енергії".

 

Турнірна таблиця

Футболісти «Кременя» здобувають одне очко у матчі з «Енергією»

 

Результати 29 туру, 7-9 травня

«Арсенал-Київщина» - «Мир» - 3:1

«Нива» - «Рух» - 2:0

«Інгулець-2» - «Поділля» - 0:0

«Тепловик-Прикарпаття» - «Кристал» - +:-

«Енергія» - «Кремінь» - 1:1

«Суднобудівник» -  «Металург» - 0:2

«Реал Фарма» - «Жемчужина» - 1:1

«Іллічівець-2» - «Нікополь» - 1:2

 

Анонс 30 туру, 12-13 травня 

«Металург» - «Балкани»

«Кремінь» - «Іллічівець-2»

«Жемчужина» - «Енергія»

« Кристал» - «Реал Фарма»

«Мир» - «Тепловик-Прикарпаття»

«Поділля» - «Арсенал-Київщина»

«Рух» - «Інгулець-2»

«Нікополь» - «Суднобудівник»

 

13 травня у суботу о 15.00 "Кремінь" вдома прийме "Іллічівець-2" з Маріуполя. 

Фото: Віктор Васильєв
Автор: Альона Душенко Фото: Віктор Васильєв Джерело відео: Kremen TV - ПФЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх