Лікарні Полтавщини отримають 42 сучасних апарати ультразвукової діагностики

13.04.2017, 10:21 Переглядів: 1 305

Вартість отриманих медичних апаратів LOGIQ F8 — майже 1 мільйон доларів

 

Лікарні Полтавщини отримають 42 сучасних апарати ультразвукової діагностики

Поставка відбулася у рамках субпроекту Полтавської області «Запровадження інноваційної моделі системи надання послуг хворим на гіпертонію у Полтавській області» спільного зі Світовим банком проекту МОЗ України «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей».

 

Протягом цього та наступного тижня обладнання доставлять та встановлять у міських лікарнях Полтави, Кременчука і Горішніх Плавнів, в кожну центральну районну лікарню, а також у Полтавську обласну клінічну лікарню ім. М.В. Скліфосовського та обласний клінічний кардіологічний диспансер.

 

Поставлені апарати підвищать рівень діагностики хворих. Директор департаменту охорони здоров’я Полтавської ОДА Віктор Лисак зазначив, що головне завдання управління на сьогоднішній день —  зробити якісну медицину доступнішою для кожного мешканця області, а медперсонал навчити працювати за європейськими стандартами, використовуючи новітнє обладнання.

 

Також керівник управління подякував голові Полтавської ОДА Валерію Головку за підтримку в реалізації даного проекту.

 

— Ми отримали першу партію апаратів УЗД за програмою Світового банку. Загалом передбачається виділення 40 мільйонів доларів на закупівлю обладнання для Полтавщини, — повідомив Валерій Головко. — Цю процедуру ми пройшли дуже важко. Минулий рік присвятили процедурним питанням, а цьогоріч почали отримувати обладнання.

 

Лікарні Полтавщини отримають 42 сучасних апарати ультразвукової діагностики

 

Наступна партія техніки, яка надійде в рамках програми, призначатиметься для лікування серцево-судинних захворювань.

 

Лікарні Полтавщини отримають 42 сучасних апарати ультразвукової діагностики

 

Як повідомив очільник області, наступного року передбачається велика поставка обладнання для нового кардіологічного центру, який зараз будується:

 

— Полтавська область відстояла позиції як пілотна і передова у цьому напрямку. Ми отримали 25% від всеукраїнської суми — на фінансування медичного обладнання Полтавщини.

 

Валерій Головко попрохав Віктора Лисака зробити все можливе, щоб процедура розмитнення техніки пройшла якнайшвидше і в найкоротші терміни вона почала працювати для жителів області.

 

 

Прес-служба Полтавської ОДА

Автор: прес-служба
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Твоя влада:

Проект «Твоя влада» - офіційна сторінка Полтавської обласної держадміністрації

«ТВОЯ ВЛАДА». ПРО ПРОЕКТ

Комунікаційні майданчики розвиваються з неймовірною швидкістю. Обласна влада повинна користуватися ними для ефективного зв’язку з мешканцями Полтавщини.

Відкритість — є одним із головних пріоритетів Полтавської ОДА. Наша структура працює над цим, щоб якомога ефективніша налаштовувати зв’язок з усіма жителями нашої області.

Прес-служба Полтавської ОДА намагається по максимуму використовувати наявні наразі майданчики для комунікації: газети, телебачення, живе спілкування з людьми. Але вже очевидно, що велику частину інформаційного поля зараз займає саме онлайн.

На початковому етапі ми налагодили комунікацію через соціальні мережі: почали інформувати користувачів «Facebook» та «Twitter» про нашу діяльність та робити все можливе, щоб спілкування було діалогом, а не монологом.

Наступний крок — це більш ефективне інформування полтавців про нашу діяльність через інтернет-видання. Полтавська ОДА активно співпрацює з цим видом медіа. Зараз ми відкриваємо проект «Твоя влада», щоб мати можливість показати роботу обласної влади, провести читача коридорами ОДА, познайомити з її працівниками.

Ми готові до діалогу з кожним. Готові до діалогу з Тобою. Тому що ми — Твоя влада.

Прес-служба Полтавської ОДА

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх