Хокеїсти «Кременчука» розгромили «Донбас», вирішальна битва переїжджає у Дружківку

5.04.2017, 21:13 Переглядів: 3 950

Хокеїсти «Кременчука» розгромили «Донбас», вирішальна битва переїжджає у Дружківку

"Кременчук" скоротив відрив у рахунку у фінальній серії до чотирьох перемог 2-3

5 квітня хокейний клуб "Кременчук" на своєму льоду здобув впевнену перемогу над "Донбасом" - 4:1. Підопічні Дмитра Підгурського скоротили відрив у рахунку у фінальній серії до чотирьох перемог (2-3).

 

 

Кременчук - Донбас - 4:1 (1:0, 1:1, 2:0)

Шайби: 1:0 - Кузьмик (Дегтярьов, Башко), 18:44, 2:0 - Андрейків (Петранговський, Гніденко-більш), 30:27, 2:1 - Сірей (Кочетков, Шафаренко-більш), 32:12 , 3:1 - Кіча (Гніденко, Петранговський-більш), 41:33, 4:1 - Карпенко (Чернишенко), 49:47.

Кременчук: Захарченко (Петленко). Башко - Дегтярьов, Андрейків - Ігнатенко, Ісаєнко - Мельников, Варивода - Савицький. Коренчук - Кузьмик - Слиш, Кіча - Гніденко - Петранговський, Кірющенков - Гриценко - Коваленя, Чернишенко - Карпенко - Гаврик.

Донбас: Царегородцев (Дьяченко). Кугут - Сірей, Яковлевс - Алексюк, Побєдоносцев - Петрухно, Каменков - Григор'єв. Кочетков - Захаров - Єгоров, Рамазанов - Шафаренко - Нікіфоров, Бабинець - Буценко - Лялька, Німенко - Бондарєв - Автаєв.

 

У першому періоді суперники довго придивлялися один до одного, хоча господарі володіли територіальною перевагою. Незважаючи на ряд моментів біля воріт кожної з команд, воротарі були на висоті. «Кременчук» зумів реалізувати свою перевагу під завісу першого періоду - відзначився Сергій Кузьмик. Про це повідомляє прес-служба УХЛ.

 

У фінальній серії суперники вже довели, що вміють користуватися помилками один одного, тому вилучень намагалися уникати. Проте, вдавалося це не завжди, що і відбилося на результаті - по голу в більшості записали на свій рахунок Віталій Андрейків й Олександр Сірей.

 

Заключні 20 хвилин могли вирішити, завоює «Донбас» золоті медалі, або ж «Кременчук» зуміє скоротити розрив у серії. Донецький клуб великими силами пішов вперед, але знову припустився помилки. У дебюті періоду, в грі 4 на 5, господарі зміцнили перевагу зусиллями Георгія Кічі, а на екваторі періоду закинули і четверту шайбу, автором якої став Севастян Карпенко. Відігратися підопічним Сергія Вітера так і не вдалося.

 

4:1 - впевнена і ефектна перемога «Кременчука». Рахунок в серії стає 3:2 на користь «Донбасу», а серія продовжиться в Дружківці вже в п'ятницю, 7 квітня.

 

Керманич "Кременчука" Дмитро Підгурський:

- Такі матчі прикрашають будь-який чемпіонат, будь який плей-офф. Ви бачили, яка була боротьба. У Дружківці говорив після гри, що на льоду потрібно вмирати. Коли вмираєш на льоду - тоді є результат. Це плей-офф. Тут комусь важко з першої гри налаштуватися, кому-то треба увійти в серію. Але, що є то є.

 

Головний тренер "Донбасу" Сергій Вітер:

- Це битва. Хлопці б'ються: що "Кременчук", що ми. Ми сьогодні зіграли дуже слабо в усіх лініях, але у нас є час розібратися - серія переїжджає в Дружковку. Так склалося, що команда сьогодні зіграла не дуже. Основним з них є все-таки, що "Кременчук" легше грати на своєму майданчику. У них майданчик менше. Сьогодні був в'язкий лід, не вистачало швидкості.

В моменті, коли Віктор Захаров не закинув, був не чудо-сейв - він повинен був з м'ясом забивати цю шайбу. В якійсь мірі це був ключовий момент. Якби було 2:2, то може бути, все склалося б по іншому.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук", Ірина Василенко Джерело відео: xsport
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх