Сьогодні кременчужани дізнаються, на що здатна жінка

29.03.2017, 14:02 Переглядів: 2 717

Сьогодні кременчужани дізнаються, на що здатна жінка

Чернігівський молодіжний театр поставить «Черевики на товстій підошві»

Сьогодні, 29 березня, до Кременчука повернеться Заслужений артист України Олексій Биш, який тільки-но постав перед кременчуцьким глядачем у ролі Гамлета-машини, але тепер у кардинально іншому образі - Чернігівський молодіжний театр о 19.00 у рамках «Театральної весни» ставить на сцені малої зали МПК «Черевики на товстій підошві».

 

Сюжет п'єси Петра Гладиліна, на перший погляд, простий і невигадливий: без п'яти хвилин кинута дружина наважується вступити в сутичку за свого чоловіка і будь-якими способами спробувати повернути його в сім'ю. Однак до вирішення цієї одвічно актуальної і знайомої ситуації автор п'єси підходить несподівано і оригінально.

 

Що може жінка? На що вона здатна, щоб повернути найдорожчу в її житті людину, не дозволити зруйнувати сім'ю, яку вона збирала, будувала, клеїла протягом двадцяти років? Чи гідна вона долі бути покинутою, враз позбутися всього і назавжди залишитися самотньою? У методах і формах майбутньої боротьби за свого найдорожчого, фантазія героїні воістину не знає кордонів. Їй бачиться необхідність провести чоловіка через страждання, страх і розпач, щоб спробувати вилікувати його захворілу іншою жінкою душу. І в цьому непростому і жорстокому «експерименті почуттів» героїня вибирає собі помічниками не лише звичайних живих людей... стіл, ліжко, шафа - предмети інтер'єру, в якому пройшло все її сімейне життя, - хіба безсловесні живі свідки не мають права власного голосу у цьому процесі?
 
П'єсу, витриману в жанрі побутової комедії, ще у 2003 році поставили актори театру Олексій Биш та заслужена артистка України Любов Веселова. Дует вийшов захоплюючий та пронизливий. Адже перед глядачами розігрується вічна драма любові та зради, можливості пробачити або піти назавжди. Сцена огороджена, мов ринг. Отже, знов: чоловіче та жіноче - червоне та чорне. І вічна боротьба?
 
Розклад усіх майбутніх вистав «Театральної весни» тут.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх