«Донбас» переміг «Кременчук» у першому матчі фіналу

26.03.2017, 19:29 Переглядів: 3 449

«Донбас» переміг «Кременчук» у першому матчі фіналу

Кременчуцькі хокеїсти поступаються у першій зустрічі

26 березня у напруженій дуелі між хокейними командами "Донбас" та "Кременчук" перемогу святкували гості. 

 

«Донбас» переміг «Кременчук» у першому матчі фіналу

 

Перед матчем символічне вкидання шайби зробив кременчужанин Сергій Ємельянов. Паралімпійський чемпіон у Бразилії виграв золото у веслуванні на каное в класі KL3.

 

 

Кременчук - Донбас 1:3 (0:1, 0:1, 1:1)

Кременчук: Захарченко (Петленко); Башко - Андрейків, Ісаєнко - Ігнатенко, Романенко - Варивода, Дегтярьов - Савицький; Коренчук - Кузьмик - Слиш, Петранговський - Гніденко - Кірющенков, Гаврик - Гриценко - Коваленя, Кіча - Мельников - Чернишенко.

Донбас (Донецьк): Дьяченко (Царегородцев); Сірей - Кугут, Яковлевс - Алексюк, Побєдоносцев - Петрухно, Каменьков - Григор'єв; Єгоров - Захаров - Кочетков, Нікіфоров - Шафаренко - Благой, Лялька - Буценко - Бабинець, Рамазанов - Бондарєв - Німенко.

Шайби: 13:38 Кочетков (Єгоров, Захаров) - 0:1; 22:43 Єгоров (Кочетков, Захаров) - 0:2; 42:08 Коваленя (Гриценко) - 1:2; 59:05 Бабинець (Дьяченко, Лялька - п.в.) - 1:3

 

«Донбас» переміг «Кременчук» у першому матчі фіналу

 

За інформацією прес-слуби клубу, донеччани на початку матчу кілька разів потурбували Едуарда Захарченка. Відкрити рахунок у матіч мав Сергій Бабинець, але в ближньому бою не переграв воротаря. Кременчук діяв більш методично, але саме господарі створили найнебезпечніший гольовий момент. Владислав Гаврик передачею знайшов на дальній штанзі Ігоря Коваленя, кидок якого з ближньої дев'ятки витягнув Богдан Дьяченко. Донбас же продовжував шукати найменші можливості для кидка, і в кінцевому підсумку це принесло свої плоди. Денис Кочетков в своєму стилі прорвався крізь оборону Кременчука, кинувши низом по воротах - 0:1.

 

Після перерви Кременчук спробував відразу закинути шайбу і зрівняти рахунок, але замість цього пропустив другу шайбу. Єгор Єгоров пішовши від опіки відправив шайбу у сітку на добиванні - 0:2. На початку третього періоду Кременчук повернув інтригу. Тимур Гриценко виграв вкидання, а Ігор Коваленя потрапив точно над плечем воротаря Донбасу - 1:2. Наприкінці зустрічі господарі льоду замінили Захарченко шостим польовим гравцем, але пропустили шайбу в порожні ворота від Сергія Бабинця, яка зняла всі питання про переможця зустрічі.

 

Головний тренер «Кременчука» Дмитро Підгурський:

- У таких матчах за чемпіонство дорога кожна помилка. Раз помилилися в першому періоді, раз у другому, а потім не змогли наздогнати суперника. Третій період провели дуже здорово, але багато хлопці не впоралися з хвилюванням, довелося деяких посадити на лавку і перейти на гру в три ланки. Але все одно хлопці молодці, билися до фінальної сирени. В кінці трохи не розібралися з заміною воротаря і отримали третій гол.

 

- Що на ваш погляд не вистачило команді в третьому періоді за рахунку 1:2, коли команда двічі грала в більшості?

- У третьому періоді тренерський штаб повністю перекроїв всі ланки, і тому мабуть десь нерозуміння і незіграність завадили, так як більшість награвали іншими поєднаннями. Тому і не змогли зіграти добре в більшості.

 

- «Донбас» зіграв на одну гру більше в півфіналі ніж «Кременчук». Добре це чи погано?

- Немає ніякого значення. Головне настрій і не робити дитячих помилок, які ми зробили в першому і другому періодах.

 

Донбас здобув виїзну перемогу і повів у фінальній серії до чотирьох перемог. Наступна гра команд відбудеться також у Кременчуці 28 березня о 18:45. Після чого серія переїде в Дружковку.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук", Ірина Василенко Джерело відео: xsport
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх