«Кремінь» здолав хмельницьке «Поділля» та вийшов у лідери

25.03.2017, 18:12 Переглядів: 3 175

Кременчуцька команда змогла перемогти суперника лише у другому таймі

Сьогодні, 25 березня, футбольний клуб "Кремінь" переміг вдома хмельницьке "Поділля". Підопічні Сергія Ященка реабілітувалися на рідному полі за виїзну поразку в Горностаївці. На жаль, команді не допоміг захисник "Кременя" Євген Кравчук, який у матчі з "Миром" отримав червону картку. 

 

Першими рахунок у грі відкрили господарі поля. Майже з лінії Артем Козлов віддав передачу на капітана Ігоря Тимченка, який з воротарської лінії розстріляв ворота суперника. ремінь міг збільшити перевагу, але спочатку Тимченко не зміг обіграти голкіпера, згодом Козлов забив у ворота з офсайда. Гравці «Поділля» з контратаки зрівняли рахунок. Олександр Музичук замкнув передачу Кирила Бабака – 1:1.

Ще один не зарахований гол з офсайда арбітр не зарахував Кременю вже у другій половині зустрічі. Кременчуцькі футболісти продовжували тиснути на суперника, що й привело до ряду забитих голів. За 10 хвилин матчу вболівальники "Кременя" побачили три шикарних голи забитих головою. Спочатку Тимченко замкнув передачу Степанчука, потім Ентін на "другому поверсі" обіграв суперників і на додачу з подачі Козлова Тєртишний поставив крапку у цьому матчі - 4:1.

 

Кремінь - Поділля - 4:1 (1:1)

Голи: Тимченко 7', 76', Ентін 79', Тєртишний 86' - Музичук 42'

Арбітр: Ігор Бич (Київ), асистенти: Кирило Хіміченко та Богдан Хіміч

4-й арбітр: Олександр Садовий (Кременчук)

 

«Кремінь»: Онопко, Бичков, Москалик, Ентін, Горват, Кошадзе (Іванов, 80), Лісовий (Піскун, 78), Богданов (Тєртишний, 72), Степанчук, Козлов, Тимченко. Запасні: Олійник, Бобров, Скоцький. Головний тренер: Сергій Ященко

«Поділля»: Дворник, Миколайчук (Майко, 83), Гресь, Степаненко, Охрончук, Морговский, Музичук, Муляр (Бабак. 38), Ліповуз, Макарченко, Якубов. Запасні: Шевченко, Худік, Наконечный, Кльоц, Джурко. В.о. головного тренера: Аркадій Баталов

 

 

В.о. головного тренера «Поділля» Аркадій Баталов:
- Три м'ячі сьогодні Кремінь забив головою, а ми поки слабо виглядаємо на другому поверсі. У нас молоді хлопці, яким поки не вистачає сил. Думаю, результат повністю відповідає грі. У мене є претензії до певних гравців. У нас одна з наймолодших команд у Другій Лізі, і перед нами стоїть завдання - залишити останнє місце. Звичайно, хотілося б мати й досвідчених гравців, але бюджет нам не дозволяє. Може, з часом щось зміниться.

 

На думку керманича «Кременя» Сергія Ященка, попередня гра з Горностаївкою вплинула і на початок сьогоднішньої гри:

- На початку гри хлопці хвилювались. Якось зім'ято грали до перерви. Особливо після пропущеного голу хлопці трохи розгубилися. Добре, що забили гол, після якого трохи розслабилися. Добре, що все добре закінчується. Ту перевагу, яка в нас була вдалося перевести в серію забитих голів. Це ще потрібно було зробити ще у першому таймі, коли у нас були моменти.

- Нічия після першого тайму і така перевага по закінченню гри. Сергій Володимирович, що ви у перерві сказали хлопцям, що вони все-таки переломили хід гри на свою користь?

- Сказав, що на класі цю команду не обіграєш. Ми повинні обіграти їх у русі. Те що вони й показали. У суперників "блищали очі" й за рахунок швидкості вони нас десь обходили, кращий контроль м'яча з нашої сторони не давав такої динамічної гри. У другому таймі ми додали, що й позначилося на реалізацію голів.

Також тренер додав, що з "Рухом" гратимемо у Винниках, а не на "Арені-Львів"

- На мою думку, не залежно від поля необхідно грати. Стадіон не виграє - виграє команда.


Автор третього голу Дмитро Ентін:
- Враження після матчу двоякі, начебто почали непогано, забили швидкий гол, але потім чомусь розслабилися і в кінці першого тайму пропустили. Після перерви вже була зовсім інша гра, ми контролювали гру і залишалося тільки забити. А на рахунок голу, то Леван зробив хорошу передачу і мені довелося тільки забити blush


Дмитро Тєртишний, який поставив завершальну крапку у матчі, зазначив:
- Якщо б забили другий гол у першому таймі, то і гра б пройшла зовсім за іншим сценарієм. А так пропускаємо не обов'язковий гол, і граємо на нервах. Потрібно віддати належне гравцям команди суперника. Молоді хлопці, які дійсно билися на полі. Може у другому таймі вони підсіли фізично і нам вдалося їх дотиснути.


Щодо свого голу, то ще на розминці з Піскуном та Івановим, Влад Піскун в одному з ігрових епізодів підказав, що потрібно йти до кінця і замикати дальню штангу, що я і зробив. Окрема подяка Владиславу за пораду, але так само варто відзначити й чудову передачу Артема Козлова. Такі передачі називають «конфетками» smile. Приємно звичайно забивати, але я більше радію успіху всієї команди! Окрему вдячність хочу висловити нашим вболівальникам, ваша підтримка для нас дуже важлива:)

 

Результати 22 туру:

«Металург» - «Нива» - 0:4
«Кремінь» - «Поділля» - 4:1
«Жемчужина» - «Мир» - 5:0
«Енергія» - «Реал Фарма» - 0:0
«Суднобудівник» - «Арсенал-Київщина» - 1:0
«Балкани» - «Інгулець-2» - 5:0
«Нікополь» - «Рух» - 1:1
«Ілічівець-2» - «Тепловик-Прикарпаття» - 2:0

«Кристал» - пропускає тур

 

Анонс 23 туру, 1 та 2 квітня

«Мир» - «Кристал»

«Поділля» - «Жемчужина»

«Нива» - «Нікополь»

«Інгулець-2» - «Металург»

«Тепловик-Прикарпаття» - «Суднобудівник»

«Реал Фарма» - «Іллічівець-2»

«Рух» - «Кремінь»

«Арсенал-Київщина» - «Балкани»

 

Турнірна таблиця

 

Наступний матч "Кремінь" зіграє з "Рухом" на виїзді 1 квітня.

 

P.S. Перед грою згадали історичну подію для Кременчука. Саме 25 років назад "Кремінь" дебютував в еліті українського футболу. 7 березня 1992 року на стадіоні "Дніпро" 5500 вболівальників побачили першу перемогу "Кременя" у Вищй лізі. 

 

«Кремінь» - «Нива» (Вінниця) – 1:0
Гол: І. Корпонай (35)
«Кремінь»: Дудка, Ісаєв (Поляков 29), Шевченко, Гусак, Леженцев, Бобиляк, Жабченко, Марченко (Малеванец 67), Коновальчук, І. Корпонай, Немешкало.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь" Джерело відео: Kremen TV - ПФЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх