В кінці робочого дня: коли ти - бажаний гість у Грузії

16.03.2017, 18:02 Переглядів: 2 788

В кінці робочого дня: коли ти - бажаний гість у Грузії

Оце гостинність!

 

10 березня Національна адміністрація туризму Грузії зняла відеоролик про прибуття і особливу зустріч шестимільйонного туриста в Грузію. Символічним шестимільйонним гостем став турист з Голландії Джеспер Блек.

«Грузія, країна, яка відрізняється своєю гостинністю і кухнею, чекала свого рекордного шестимільйонного туриста. Ми вирішили влаштувати цьому туристу особливу зустріч і запросити на незабутню вечерю», — йдеться у відеоролику.


Для складання меню урочистої вечері на спеціальному веб-сайті було проведено опитування в масштабах всієї країни. Потім почалася підготовка до зустрічі Джаспера в аеропорті.

Голандець був приємно здивований вже при проходженні паспортного контролю, коли йому вручили пляшку грузинського вина – до речі, цей подарунок отримують всі іноземці, які відвідують Грузію, повідомляє інформаційне агенство Новини-Грузія. Але приємні несподіванки на цьому не закінчилися - Джеспера зустріла машина та поліцейський ескорт, а водій вручив йому листа: «Дорогий Джеспер! Ти для нас особливий гість. Підготуйся до сюрпризу. Грузія».

Гість був доставлений на гору Мтацмінда в центрі Тбілісі, де біля ресторану його зустрів прем'єр-міністр Грузії Георгій Квірікашвілі. Він повідомив, що Джеспер є шестимільйонним туристом і запросив його на вечерю.

Щасливчику подали вечерю, складену за результатами опитування: салат з помідорів і огірків з заправкою з волоських горіхів (64% голосів), вершково-сирний сир надуги з м'ятою (27% голосів), шкмерули – курка в часниковому соусі (23% голосів), хінкалі (87% голосів) і на десерт ласощі з виноградного соку – пеламуші (55% голосів).

«Це абсолютно неймовірно. Я плачу як маленька дитина. Це найдивовижніша пригода, яку мені довелося пережити. Я ніколи-ніколи не забуду Грузію», — зізнався Джеспер.

 

Воно й не дивно! Хто б таке забув?

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: newsgeorgia.ge Відео: GeorgiaAndTravel Джерело відео: youtube.com
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх