Мінус один: на Молодіжному затримали наркодилера-рецидивіста

11.03.2017, 14:17 Переглядів: 4 362

Мінус один: на Молодіжному затримали наркодилера-рецидивіста

Чоловік раніше притягувався до відповідальності за вчинення злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин їх аналогів або прекурсорів та потрапляв в поле зору правоохоронців

У Кременчуці за торгівлю наркотиками поліцейські затримали 48-річного мешканця Молодіжного. Як повідомляє прес-служба Кременчуцького відділу поліції, правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем його проживання та виявили наркотичні речовини.

 

-  У квартирі затриманого під час обшуку вилучено медичні шприци заповнені «ширкою», ангідридом, а також вилучено прекурсори, спеціалізовані ваги, пристрої для вживання наркотиків, а також кошти, отримані від продажу наркосировини, - прокоментував керівник Кременчуцького відділу поліції Олександр Коцар.

 

 

Чоловік раніше притягувався до відповідальності за вчинення злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин їх аналогів або прекурсорів та потрапляв в поле зору правоохоронців. 

 

Вилучені наркотики направлено на експертне дослідження.

 

За даним фактом слідчі кременчуцької поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

 

Інформацію про факти і місця реалізації наркотиків можна повідомити до найближчого територіального підрозділу поліції, на електронну адресу Кременчуцького відділу поліції zvern35@pl.npu.gov.ua, або за телефоном «102».

 

Автор: Ирина Серёгова Джерело фото: прес-служба Кременчуцького відділу поліції
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх