БК «Кремінь» у важкому протистоянні поступається «Черкаським мавпам»

4.03.2017, 08:04 Переглядів: 2 221

БК «Кремінь» у важкому протистоянні поступається «Черкаським мавпам»

Підопічні Бориса Сагая після поразки готуються до матчу з "Будівельником"

3 березня баскетболісти "Кременя" у важкому протистоянні поступилися "Черкаським мавпам". Перед матчем команди хвилиною мовчання пом'янули загиблих шахтарів на Львівщині. Саме тому вболівальники не побачили групу підтримки, яка напередодні привезла перемогу з Черкас, але їх підтримка за кричалки гнали команду вперед. Цього дня не обійшлося без сюрпризів. В перерві форвард "Кременя" Ярослав Скрипець освідчився коханій та зробив пропозицію одружитися.

 

 

Кремінь – Черкаські Мавпи - 77:83 (22:21, 15:19, 18:24, 22:19)

Кремінь: Байда 22, Скрипець 12+8 підбирань

Черкаські Мавпи: Тихонов 22+12 підбирань, Кальніченко 14, Бояркін 6+7 передач, Чумаков 9+6 підбирань

 

У першій половині матчу обидві команди непогано атакували, причому якщо господарі кидали з пристойними 45% +, то "мавпи" реалізовували більше 55% кидків з гри, практично безпомилково атакуючи з середньої дистанції. При цьому команда Максима Міхельсона контролювала щит, однак частіше втрачала м’яч, чим користувалися господарі, залишаючись на плаву в цьому матчі.

 

Відзначимо, що, якщо Мавпи, користуючись більш широкої ротацією, отримували солідну допомогу з лави, то у Кременя в атаці гру вела виключно стартова п’ятірка. Вигравши результативну першу чверть, кременчуцький клуб програв 4 очка у другій, відправившись на велику перерву за 3-очкового дефіцита.

 

У третій чверті гості зуміли зміцнити своє лідерство. Відмінний відрізок провів бігмен Дмитро Тихонов, який набрав левову частку командних очок в цій десятихвилинці і взагалі був одним з кращих в атаці в складі команди Маким Міхельсона. 

 

Незважаючи на домінування на щитах і кращий відсоток реалізації кидків з гри втримати двозначну перевагу в четвертій чверті гостям не вдалося. Результативна гра Байди, який разом з Тихоновим був найрезультативнішим гравцем в цьому матчі, допомогла господарям відіграти відставання і навіть перевести гру в нервову кінцівку. Однак часу на те, щоб зрівняти рахунок в матчі Кременю не вистачило. Черкаські Мавпи здобули важливу виїзну перемогу і продовжили перегони за четвертим місцем у турнірній таблиці.

 

Післяматчеві коментарі

 

Турнірна таблиця

 

Кремінь свій наступний матч проведе 5 березня вдома проти Будівельника. Початок матчу о 15.00. 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФБУ Дмитро Бабець
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх