Майстер на всі руки: полтавська завідувачка дитсадка отримувала зарплату за неіснуючих працівників

10.02.2017, 13:02 Переглядів: 3 912

Майстер на всі руки: полтавська завідувачка дитсадка отримувала зарплату за неіснуючих працівників

За три роки жінка на «мертвих душах» заробила понад 120 000 гривень

Завідувачка одного з дитячих садків Полтави виявилась майстром на всі руки - жінка три роки отримувала зарплатню за неіснуючих працівників свого дитячого садка. Обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо винахідливої полтавки. Про це 9 лютого повідомила прес-служба прокуратури Полтавщини.
 
За словами прокурора відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення прокуратури Полтавської області Дмитра Дорогейка, жінка працевлаштовувала до дитсадка осіб, а до відділу освіти направляла підроблені табелі фактично відпрацьованого часу, хоча насправді ці люди жодного дня у закладі не працювали.

 

На підставі неправдивих документів відділом освіти Полтавської міської ради на банківські картки людей, що знаходились у завідувачки, перераховувались гроші, які остання знімала та використовувала на власний розсуд.


- Таким чином упродовж 2013-2015 років було працевлаштовано четверо осіб, а місцевому бюджету завдано збитків на понад 120 тисяч гривень, - зазначив прокурор.

 
Заповзятлива завідувачка дошкільного навчального закладу обвинувачується за ч. 1, ст. 366 та ч. ч. 2, 3 ст. 191 КК України, тобто в складанні та видачі службовою особою свідомо неправдивих офіційних документів, внесення до офіційних документів свідомо неправдивих відомостей, поєднане із заволодінням чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене повторно.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: risovach.ru
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх