Тестування за методикою ЗНО молодші школярі проходитимуть з 18 квітня по 15 травня

11.01.2017, 12:42 Переглядів: 3 741

Таким чином МОН планують вивчити стан читацької та математичної компетентностей учнів початкової школи

Міністерство освіти та науки проведе моніторинг якості початкової освіти з 18 квітня до 15 травня, повідомляє прес-служба МОН з посиланням на підписаний наказ про проведення загальнодержавного моніторингового дослідження якості початкової освіти.

 

Зокрема, документ передбачає проведення Українським центром оцінювання якості освіти у 2017 році загальнодержавного моніторингового дослідження стану сформованості читацької та математичної компетентності випускників початкової школи.

 

Як раніше повідомив «Телеграфу» директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександр Сидоренко під час прес-конференції по ЗНО-2017, проводитись такий моніторинг буде за тією ж методикою, що і ЗНО. І кременчуцькі школярі мають усі шанси потрапити у вибірку тих щасливчиків, кого торкнеться такий експеримент.

 

 

Інститут освітньої аналітики та Український центр оцінювання якості освіти до 6 лютого мають сформувати перелік загальноосвітніх навчальних закладів і класів, учні та вчителі яких братимуть участь у дослідженні.

 

Варіанти тестових завдань готуватиме сформована Міністерством освіти робоча група, до складу якої включено 20 представників МОН, наукових установ та навчальних закладів.

 

Передбачається, що обробка результатів оцінювання молодших школярів буде здійснена до 28 серпня.

 

Структурним підрозділам з питань освіти і науки обласних державних адміністрацій доручено створити умови для проведення оцінювання молодших школярів, організувати внесення школами відповідних змін до розкладу уроків для класів, учні яких братимуть участь у дослідженні.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: 1kluchikyspehy.com
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх