Під ялинку: кременчуцькі пенсіонери отримають січневу пенсію у грудні

26.12.2016, 13:07 Переглядів: 3 678

Під ялинку: кременчуцькі пенсіонери отримають січневу пенсію у грудні

Але лише ті, хто отримує пенсію з 4 по 15 січня

Частині пенсіонерів січневу пенсію виплатять 27-29 грудня, повідомляє прес-служба Мінсоцполітики. Таке рішення було прийняте Урядом 21 грудня з метою забезпечення своєчасної виплати пенсій з урахуванням святкових та вихідних днів у січні 2017 року.

 

Зазвичай пенсії виплачуються щомісяця у період з 4 по 25 число в установлену дату виплати, яка відома кожному пенсіонеру.

 

Тим, хто отримує пенсію через банки з 4 по 15 січня включно, пенсія на банківський рахунок буде зарахована у період з 27 по 29 грудня.

 

Тим, хто отримує пенсію через поштові відділення з 4 по 10 січня включно, пенсія буде виплачуватися, починаючи з 27 грудня.

 

Пенсіонерам, які з різних причин не зможуть отримати пенсію за січень 2017 року на поштових відділеннях в останні дні грудня, зможуть отримати її починаючи з 5 січня.

 

Для тих же, хто отримує пенсію через банківські установи з 16 по 25 січня або через поштові відділення з 11 по 25 січня пенсія буде виплачуватися у звичайному режимі в установлені дати.

 

З усіх питань, пов’язаних з виплатою пенсій, пенсіонери можуть звертатись до контакт-центру Пенсійного фонду України 0-800-503-753 (зі стаціонарних телефонів - безкоштовно), або до управління Пенсійного фонду України за місцем перебування пенсіонера як одержувача пенсії.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: UaUa.INFO
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх