Застуда у рядах «Кременя» не завадила дістатися зони плей-оф

24.12.2016, 09:01 Переглядів: 2 401

Застуда  у рядах «Кременя» не завадила дістатися зони плей-оф

Баскетбольний клуб "Кремінь" продовжує переможний шлях

23 грудня кременчуцький баскетбольний клуб здобув п’яту поспіль перемогу, цього разу перегравши одеську “Біпу”. 

 

БК “Кремінь” (Кременчук) – БК “Біпа” (Одеса)  73:62 (20:14, 11:13, 18:18, 24:17)

Найрезультативніші гравці
“Кремінь”: Хамзаєв – 26 очок, 7 підбирань, 1 блок-шот.
БІПА: Артамонов – 14 очок, 6 підбирань, 3 передачі, 3 перехоплення.

 

Вже на початку гри "Кремінь" вистрілив двому “трюльниками” Хамзаєва, про це повідомляє прес-служба клубу. Лише на середині ігрового часу чверті одесити зуміли наздогнати негостинних господарів. Та лише на мить. Атака у відповідь завершилася влучанням Ясиненка. До кінця чверті Луговцов і Чигринов довели перевагу “Кременя” до шести очок.

 

На старті другої чверті дублем двоочкових вистрілив уже Челован. Гості чітко показали намір переломити хід гри. За три хвилини влучання Фандербурка зрівняло рахунок. Рівновагу порушив Кадигроб. Його триочковий та двійка знову вивели вперед господарів. Однак останнє слово в чверті було за гостями. Фандербурк відзначився з гри та закинув штрафний. На перерву команди пішли за чотириочкової переваги “Кременя”.

 

Застуда  у рядах «Кременя» не завадила дістатися зони плей-оф

 

Поновлення гри виявилося в активі господарів. Триочковий Луговцова та двійка від Байди збільшили їхню перевагу до 9 очок. Втім за дві хвилини Фандербурк скоротив відставання одеситів до мінімальних двох очок. Господарі взяли тайм-аут.

 

Триочковий Кадигроба не надихнув “Кремінь” до продовження активних дій. Навпаки – новачок гостей Брістол двома точними атаками та реалізованим штрафним зрівняв рахунок. Майже до останнього рахунок балансівав на межі рівності. Та все ж штрафний Хамзаєва та триочковий Шостухи залишили господарям лідерство.

 

Ті ж Хамзаєв з Шостухою – у останнього знову пройшов триочковий – доклали зусиль, аби на початку вирішальної чверті господарі мали запас в 8 очок. З середини заключної 10-хвилинки рахунок балансував на цій межі. Одесити раз по раз забивали, однак стримати атаки господарів не могли. За 1:50 до кінця ігрового часу гості взяли тайм-аут. Схоже, вони вже самі не вірили в порятунок. Крім Артамонова, який триочковим скоротив відставання до восьми очок. Жуковський ще одне відіграв зі штрафного, перед тим як господарі взяли тайм-аут за 19 секунд до кінця ігрового часу. Та кардинальних змін за цей час уже не сталося. “Кремінь” залишається непереможним у грудні. П’ять перемог поспіль дозволили команді дістатися зони плей-оф.

 

Аміль Хамзаєв вдруге поспіль стає героєм матчу. Ще на початку гри він надав темп та впевненість господарям. Надалі його дії ставали вирішальними в ключових епізодах чвертей, дозволяючи команді втримувати лідерство впродовж майже всього ігрового часу.

 

 

Турнірна таблиця

Застуда  у рядах «Кременя» не завадила дістатися зони плей-оф

 

 

Наступний матч "Кремінь" зіграє вдома 25 грудня о 14.00 з "Хіміком" Южне.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: БК "Кремінь" Дмитро Бабець
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх