26 грудня АТОвцям Кременчука роздадуть 25 земельних ділянок

25.12.2016, 11:07 Переглядів: 3 574

26 грудня АТОвцям Кременчука роздадуть 25 земельних ділянок

Земельні ділянки виділять у житловому районі Лашки

Кременчуцькі АТОвці 26 грудня отримають ще 25 земельних ділянок у житловому масиві Млинки-Лашки. Як повідомляє прес-служба Кременчуцької міської ради, жеребкування відбудеться о 13.00. Під час жеребкування розділять 17 земельних ділянок на вулиці Василя Симоненка та 8 ділянок на вул. Пілотів та вул. Космонавтів (територія колишнього дитячого садка).


До відома кременчужан, які бажають взяти участь у жеребкуванні. Останній день прийому заяв на участь у жеребкуванні буде 20 грудня. Звірка списку претендентів відбудеться 23 грудня.


Цього року учасникам бойових дій шляхом жеребкування виділили 163 земельні ділянки у 5 масивах для будівництва й обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та 54 земельні ділянки для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Володимира Великого, 88.
Зараз на розгляді перебуває 1275 заяв. З них 1170 – мають відповідний статус, 94 – надали довідку про участь в АТО, 11 звернень від родин загиблих учасників бойових дій, в тому числі АТО.

 



Від початку року учасникам бойових дій для будівництва й обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд надали 157 дозволів, для ведення садівництва – 151, для будівництва гаражів — 46.

 

Крім того, для будівництва й обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд учасникам бойових дій у власність передано 8 земельних ділянок та 15 земельних ділянок передано членам сімей загиблих учасників бойових дій земельних ділянок, для ведення садівництва передано у власність 3 земельні ділянки.

 


Наступного року проведуть жеребкування у мікрорайоні «Озерний». Кількість земельних ділянок буде визначено після розроблення та затвердження детального плану.

 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх