Яндекс допоможе кременчуцьким школярам вирішувати завдання ЗНО

30.11.2015, 15:46 Переглядів: 2 980

Учні кременчуцьких шкіл можуть перевірити свої знання і підготовку до тестів

На Яндекс.ЗНО з'явилися пояснення та розв’язки до завдань із більшості предметів - української мови та літератури, математики, історії України, англійської мови, біології, фізики та хімії. Тепер школярі з Полтавщини можуть не лише потренуватися проходити тести, але й зрозуміти, скільки часу на це йде, дізнатися правильні відповіді та тестовий бал.

 

Усі коментарі та розв’язки спеціально для Яндекса склали досвідчені вчителі українських шкіл. Їхні пояснення побудовані так, щоб допомогти учневі самостійно впоратися із завданнями конкретного типу.

 

Яндекс допоможе кременчуцьким школярам вирішувати завдання ЗНО

 

Наприклад, для задач із математики викладено логіку розв’язання, а до тестів із біології наведено тлумачення ключових понять або опис природних процесів, про які йдеться. До багатьох пояснень підготовлено ілюстрації.

 

На сервісі Яндекс.ЗНО доступні усі тести, підготовлені УЦОЯО за десять років проведення оцінювання. Це близько 200 варіантів і понад 7500 завдань із різних предметів. Також на сервісі доступно 170 тестів до державної підсумкової атестації.

 

Від запуску сервісу Яндекс.ЗНО користувачі з Полтавської області пройшли близько 217 тисяч тестів. Під час підготовки до оцінювання 2014 року майже 10 тисяч користувачів із Полтави та області проходили тести на сервісі регулярно. 2015 року їх було близько 15 тисяч.

 

Як раніше писав “Телеграф”, Міністерство освіти та науки затвердило нововведення незалежного оцінювання, а також обов'язкові предмети та календарний план.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх