«Кремінь» на виїзді зіграв внічию (доповнено)

3.08.2015, 11:08 Переглядів: 3 502

«Кремінь» на виїзді зіграв внічию (доповнено)

Кременчужани в меншості не змогли втримати перемогу над «Арсеналом» Київ

«Кремінь» на виїзді зіграв у нічию з київським «Арсеналом». На стадіоні «Колос» в Борисполі підопічні Сергія Ященка перервали без гольовий період, який тягнувся з минулого сезону. Крайній раз кременчуцька команда забивала на початку літа. Тоді «синьо-білим» не вдалося перемогти донецький «Шахтар-3», матч закінчився з рахунком 2:1.

 

На цей раз «Кремінь» з перших хвилин взяв ініціативу в «свої руки» заставив суперника грати у відборі. Вже на 10 хвилині Тимченко головою розстріляв ворота господарів і відкрив рахунок після передачі Бажана.

 

Через 10 хвилин «канонір» прокинув м’яч повз воротаря Андрія Олійника, який не встиг прибрати руки, і впав у штрафному майданчику. Арбітр показав голкіперу «Кременя» червону картку та вказав на «точку».

 

Вийшовши на заміну Віталій Онапко не зміг врятувати команду, і рахунок став – 1:1.

 

«Каноніри» до кінця матчу не знайшли гармати такого калібру, щоб пробити захист «Кременя», який грав у меншості.

 

Зазначимо, що граючий тренер київського «Арсеналу» Олексій Кікірешка очолює столичний клуб з початку 2014 року. За цей час «каноніри» встигли створити одну з кращих дитячо-юнацьких спортивних шкіл у Києві, знову отримали професійний статус і почали будівництво власної інфраструктури.

 

Основа киян була награна ще в чемпіонаті Києва. Під час міжсезоння були додані декілька нових виконавців - насамперед, на захист і півзахист. Напередодні матчу «каноніри» підсилилися Миколою Ковталюком, який грав у молодіжних клубах української Прем'єр-ліги та Суперлізі Словаччини.

 

Після матчу керманич «Кременя» Сергій Ященко розповів «Телеграфу», що не дуже задоволений суддівськими рішеннями протягом матчу, особливо вилучення голкіпера на початку гри.

 

«Ребята после удаление вратаря сплотились. Самоотдача у них хорошая. Игроки создали конструктивную игру, а Тимченко завершил то что делала вся команда, - додав Сергій Ященко. – Потеря игроков сказывается на игре. Не можем сбалансировать линии. В лазарете сейчас находиться Черний, Пасичниченко, которому наложили швы на ноге. Также Курелех получил травму на тренировке, но смог выйти на замену в матче».

 

Доповнено

 

У флеш-інтерв'ю Сергій Ященко прес-службі "Арсенал" Київ зазначив, що команду покинули досвідчені гравці, тому важко очікувати стабільну гру:

 

 

Як зазначив прес-службі "Кременя" воротар Андрій Олійник, ніякого пенальті не було:

 

"Я не нарушал правил в том эпизоде, поскольку понимал, чем это грозит. Да и смысл фолить в начале матча при счете 1:0, когда ещё играть и играть. Когда понял, что мяч не достать, в последний момент успел спрятать руки и не задел соперника даже плечем. Это была судейская ошибка и мне жаль, что из-за нее, теперь я пропущу следующий матч своей команды".

 

 

«Кремінь»: Олійник, Ентін (Кунєв 70'), Бажан (Курелех 77'), Ховбоша, Остапенко, Ченбай, Логінов, Тертишний (Онопко 21'), Стрільцов, Тимченко, Апришко.

Запасні: Волошин, Коваленко, Даниленко, Шершень.

Головний тренер - Сергій Ященко

 

«Енергія»: Копаліані, Адаменко, Карпенко, Журба, Оджукву (Менжега 74'), Дорофєєв, Брижчук, Бухал (Кікірешка 82'), Черненко, Тименко, Панфілов (Чорномаз 70').

Запасні: Іванов, Домбровський, Дударенко, Мірошников.

Головний тренер - Андрій Анненков

 

Результати матчів 2 туру:

Мир - Барса 0:1 (0:0)

ФК Нікополь-НПГУ - Скала 2:2 (1:0)

Арсенал-Київщина - Кристал 1:2 (0:2)

Енергія НК - Колос 0:1 (0:0)

Інгулець - Верес 3:1 (2:0)

 

Турнірна таблиця

 

Наступний матч «Кремінь» зіграє вдома 8 серпня о 18:00 проти «Миру» (Горностаївка).

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК "Арсенал" Київ Джерело відео: МФК "Кремінь"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх