20 кременчужан отримали посвідчення учасника бойових дій

1.08.2015, 14:00 Переглядів: 2 984

20 кременчужан отримали посвідчення учасника бойових дій

Систему з отримання статусу спростили

Військовий комісар Роман Сушко 15 кременчужанам вручив посвідчення учасника бойових дій та нагрудний знак. У зв'язку з лікуванням 5 військових отримали посвідчення раніше.

 

Одним з демобілізованих кременчужан є 27-річний Ігор Лисенко. Як розповів “Телеграфу” військовослужбовець, він в армії служив за контрактом, потім вирішив і далі захищати Україну. Ігор служив зв'язківцем в 42 окремому мотопіхотному батальйоні. За його словами, він оптиміст і боровся на сході лише голодом та сном.

 

- До этого служил в ВДВ, - розповідає Ігор. - Поэтому к стрельбе привык. Был в Краматорске, потом в поселке Луганское, Мироновское. Оттуда - в Углегорск, Дебальцево. Когда начали брать, под выстрелами выводили в штабы. И оттуда нас перевели в Константиновку.

 

Ігор разом з іншими демобілізованими “блакитними беретами” до дня високомобільних десантних військ, яке щорічно відзначається 2 серпня, від Полтавської облдержадміністрації отримають заохочення.

 

Як розповіли в військкоматі, процедуру отримання посвідчення спростили. Якщо раніше документи відправляли на Полтаву, після розгляду в Києві вони поверталися до Полтави, а вже потім надходили до Кременчука. Тепер документи на отримання статусу учасника бойових дій подаються і розглядаються в Полтавському військкоматі.

Автор: Альона Душенко Фото: Ростислав Богданов
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх