В Кременчуці пройде Google-івент: покажуть Google Glass та багато цікавого

4.07.2015, 09:07 Переглядів: 2 021

В Кременчуці пройде Google-івент: покажуть Google Glass та багато цікавого

Учасники щорічної конференції Google I/O із України не хочуть «монополізувати істину», і щиро поділяться враженнями з події з усією айтішною громадою України. 4 липня вони відвідають Кременчук в рамках івенту Post I/O tourUA 2015 і розкажуть про Google I/O і GDG Global Summit 2015, а ще покажуть легендарні девайси від Google

Цього року учасниками I/O стали аж шість членів Google Developer Groups з чотирьох міст України: Києва, Львова, Дніпропетровська та Черкас. І досвід українців не обмежився виключно спостереженням за Google І/О 2015! Адже головній девелоперскій події року передував ще й дводенний GDG Global Summit 2015!

 

То ж, ексклюзивні розповіді про цю подію всі гості почують на зустрічі Post I/O tourUA 2015, яка відбудеться 4 липня о 14.00 за адресою 40 років Жовтня За (офісна будівля).

 

Девайси, які презентують у Кременчуці: Nexus Player, Chromebook Pixel, Google Glass, Cardboard, Nexus 9, Chromecast, Moto 360, Samsung Gear Live, LG G Watch та подарунок від Intel — новітній Asus Zenphone 2

 

Івент складатимеся з трьох частин:

 

Про Google I/O словами очевидців, таємничі підрозділи Google X та Google ATAP, погляд на епічну подію зсередини, зустрічі із легендарними зірками планети Google!

 

GDG Global Summit 2015 — що робили півтисячі GDG-лідерів з усього світу протягом двох днів у Музеї комп’ютерної історії, що у Мантін В’ю?

 

Gadget Time! Легендарні девайси Google

 

Bonus: Ankara Android Developer Days 2015 — розповідь про один з найкращих ІТ-івентів Європи, зорганізований однією з найкращих GDG-спільнот світу!

 

Розповідають: Володимир Іванов — GDG Kyiv-Center, Сергій Цибровський та Ірина Величко - GDG Cherkasy, Ксенія Шумельчик та Роман Герасименко - GDG Dnipropetrovs'k

 

Деталі про подію у нашій афіші.

Автор: malyarenko
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх