Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франко: «Кремінь заслуговує грати в першій лізі»

11.06.2015, 21:35 Переглядів: 5 416

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франко: «Кремінь заслуговує грати в першій лізі»

Кремінь програв Миколаєву за вихід у першу лігу

11 червня Кремінь поступився Миколаєву у матчі-відповіді за вихід у першу лігу.

 

На матчі був присутній президент Професійної футбольної ліги Сергій Макаров. Online трансляцію матчу коментували головний редактор журналу «Футбол» Артем Франко та прес-служба «Кременя» Василь Криворучко.

 

Кременчуцька команда з перших хвилин почала тиснути на суперника. Вже на 7 хвилині «синьо-білі» двічі попадали в поперечину. Волошин пробив вище, поклавши м’яч на сітку воріт. Під кінець першого тайму господарі мали можливість відкрити рахунок, але Ваге Саркисян пробив у перекладину.

 

Перша частина другого тайму була за кременчужанами. Але якщо не забиваєш ти, забивають тобі. На 62 хвилині «корабели» відкрили рахунок . Сторублевцев з діагональної передачі відправив м’яч у ворота Кременя. Згодом воротар Кременя Віталій Онопко зіграв на випередження та отримав травму. На заміну вийшов Андрій Олійник. Екс-гравець Кременя, який зараз захищає кольори Миколаєва після допомоги лікарів повернувся на поле. Навіть після проведених замін Кременю не вдалося зрівняти рахунок. Матч завершився перемогою Миколаєва.

 

«Счет 10:1, в пользу Кремня...но по моментам», - зазначив Артем Франко.

 

«Кремінь» (Кременчук) - МФК «Миколаїв» 0:1

 

Голи: Сторублевцев 62

 

МФК «Кремінь»: Онопко (Олійник 75), Борзенко, Іванов, Волошин, Собко (Ченбай 70), Саркісян, Кунєв (Павлик 84), Алексанов (Черній 60), Апришко, Логінов, Курелех

 

МФК «Миколаїв»: Восконян, Білий, Берко (Музика 90+3), Момот, Кошелюк, Лещенко, Батюшін (Рогозінський 68), Сторублевцев, Бурдіян, Бичков, Хохлов

 

Попередження: Кунєв 2 - Берко 8, Білий 11, Хохлов 32, Батюшін 60, Момот 88

 

У після матчевих коментарях kremen.tv капітан Кременя Сергій Борзенко зазначив:

 

- Это какой-то не фарт, мы должны были забить в первом тайме 2 мяча, а не 3 штанги. Ребята очень расстроились, в раздевалки была тишина. Нужно поднять голову и идти дальше.

 

Президент ПФЛ Сергій Макаров розказав про враження від поєдинку та розповів чи є для Кременя надія на першу лігу:

 

- Хозяевам просто не повезло. Это банальность, но это футбол. Удача улыбнулась Николаеву.

 

Надежду подарить могу. Может не я лично, но от команды ПФЛ. Вы первые претенденты на первую лигу. Если первая лига лишится команды, можно будет говорить на пополнение в первую лигу.

 

16 июня – последнее заседание комитета по аттестации
17 июня – общее собрание в Премьер-лиге по формату Премьер-лиги. Есть рабочий вариант – 14 команд. Но в следующем сезоне 2015-2016 заложить в регламент расширение до 16 команд
18 июня – исполком Федерации футбола Украины
19 июня – конференция ПФЛ, где принимаются итоги сезона и все ключевые решение.

 

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франко поділився враженнями від гри:

 

- Потрясающая игра, потрясающий накал. Конечно есть вопросы к индивидуальному мастерству и командных действий. Очень хочется видеть обе команды в первой лиге. Надеюсь что так произойдет. Потому что кременчужаны заслуживают играть в первой лиге.

 

Головний тренер «Кременя» Сергій Свистун подякував гравцям за самовіддачу. Також зазначив, що він не виконав поставленої перед ним задачі. Президент клубу Андрій Недяк підтвердив, що перед грою розмовляли з тренерським складом. І перед ними було поставлене завдання у разі невиконання якого можлива зміна тренерського складу.

 

«В течении недели будет решение и определена дальнейшая судьба команды Кремень. Будем прилагать все усилия чтобы клуб был», - додав Андрій Недяк.

 

Нагадаємо, у 1999 році Кремінь востаннє виступав у першій лізі. Тоді кременчуцька команда посіла 17 місце і вилетіла у другу лігу. У 2003 році відродили Кремінь, який грав на обласних змаганнях. 2005 рік для МФК Кремінь став початком десятирічної історії професійної команди у другій лізі. Чи буде наступний сезон грати Кремінь у другій чи першій лізі дізнаємося за тиждень.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх