У підприємця з Градизька вилучили 770 кг риби

19.04.2015, 16:22 Переглядів: 4 508

У підприємця з Градизька вилучили 770 кг риби

На водоймах Полтавщини триває операція "Нерест 2015"

18 квітня протягом доби декілька груп правоохоронців (водні міліціонери, інспектори ДАІ та працівники роти міліції громадської безпеки особливого призначення) провели профілактичні заходи на островах в межах території ландшафтного заказника «Сулинський».

 

Правоохоронці одразу затримали 49-річного мешканця Лубенського району, який на дерев’яному човні, двома риболовними сітками добув майже 35 кілограм риби різних видів. Своїми діями чоловік спричинив збитків на суму понад 15 тисяч гривень. Рибалці загрожує штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого, повідомляє прес-служба міліції.

 

Під час роботи правоохоронці в цьому ж районі зупинили 49-річного мешканця селища Градизьк, який перевозив на машині Ford рибу різних видів вагою близько 770 кілограм. Всю виявлену рибу вилучено, а за фактом порушення складено протокол про адміністративне правопорушення.

 

У підприємця з Градизька вилучили 770 кг риби

 

Як раніше писав ТелеграфЪ з 1 квітня на водоймах Полтавської області встановлено заборону на лов риби. Такі обмеження вводяться щорічно для того, щоб забезпечити спокійний процес нересту.

 

Заборона на річках діє з 1 квітня до 20 травня. На водосховищах і ставках - до 10 червня. А на озерах, плавнях і притоках - до 30 червня.

 

Про факти незаконного рибного промислу, особливо із застосуванням електровудок, на водоймах, човнових станціях Кременчука та Кременчуцького району просимо повідомляти до лінійного пункту в міліції в річковому порту Кременчук за телефонами: 74-03-90, 102 або за адресою: м. Кременчук вул. 40 років Жовтня 50/15. 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: mvs.gov.ua
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх