17 квітня – професійне свято вогнеборців

17.04.2015, 14:21 Переглядів: 1 687

17 квітня – професійне свято вогнеборців

Привітання ветеранам-вогнеборцям від начальника Кременчуцького міськрайонного управління Головного управління ДСНС України у Полтавській області Сергія Геращенка

17 квітня в Україні та країнах СНД відзначається День пожежної охорони. Ветерани-вогнеборці своє професійне свято відзначають саме в цей день. Декрет Ради Народних Комісарів «Об организации государственных мер борьбы с огнем» 17 квітня 1918 року відіграв значну роль в справі становлення і розвитку пожежної охорони, такої, якою ми пишаємося зараз.

 

Розумні, сильні та сміливі люди здатні нести цю нелегку службу, щоденно боротися з вогнем, рятувати людей. Саме такими були і залишаються наші ветерани, які чимало років виконували нелегкі завдання із захисту життя і здоров’я людей. Боротьба з вогнем потребує постійного підтримання в боєготовності підрозділів пожежної охорони міста, тому випадкові люди тут не залишаються.

 

В Кременчуцькому гарнізоні налічується близько 190 пенсіонерів та ветеранів державної пожежної охорони - це люди, які володіють високими організаторськими здібностями, глибокими професійними знаннями та вміннями. Свої знання, досвід, накопичені за довгу та бездоганну службу і передані ними новому поколінню вогнеборців – це те, на чому трималась і тримається пожежна охорона.

 

Шановні ветерани, пенсіонери та колеги, щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем пожежної охорони!

 

Висловлюю Вам щиру вдячність за роки, відданні служінню народу. У цей святковий день хочу побажати Вам любові та добра, душевної рівноваги, щастя і родинного благополуччя, невичерпної енергії та оптимізму. Нехай літа не знають плину, а кожен день приносить радість, насолоду від досягнутого. Зичу Вам здоров’я, мирного неба над головою та нових здобутків.

 

З повагою ,

Начальник Кременчуцького міськрайонного управління

Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій

України у Полтавській області

С.М. Геращенко

Автор: ТелеграфЪ
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх