За вбивство та розчленування матері жінку засудили на 15 років

17.12.2017, 18:03 Переглядів: 6 375

 

У судовому засіданні підсудна свою вину не визнавала

Жителька Лубен, обвинувачена у вбивстві та розчленуванні матері, отримала 15 років позбавлення волі. За інформацією прес-служби прокуратури, вироком суду 1-ї інстанції жінка засуджена за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) до 15 років позбавлення волі.      
 
44-річна мешканка Лубен у жовтні 2016 року вбила та розчленувала свою 70-літню матір, а частини тіла сховала по всьому місту. 


 

У судовому засіданні підсудна свою вину не визнавала, однак прокурор довела, що 5 жовтня минулого року між донькою та матір’ю виникла сварка, під час якої донька умисно вдарила матір ножем у шию. Аби приховати  злочин, підсудна за допомогою 2 ножів і молотка розчленувала труп та розвезла його частини у різні місця Лубен. Після цього вона пофарбувала ту частину підлоги у кімнаті, де лежало закривавлене тіло, а через кілька днів звернулася до поліції із заявою про зникнення матері.

 

- Під час досудового розслідування були проведені молекулярно-генетичні експертизи, які встановили, що знайдені частини тіла збігаються між собою та належать одній особі жіночої статі. Психолого-психіатрична експертиза показала, що підсудна є осудною і не потребує застосування примусових заходів медичного характеру, - розповіла заступник начальника управління прокуратури Полтавської області Наталія Лець.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх