У центрі Кременчука затримали бандитів (доповнено)

16.12.2017, 14:07 Переглядів: 14 388

 

Затримали чотирьох молодиків 25-27 років

За допомогою до правоохоронців Кременчуцького районного відділення поліції звернулася родина одного із сіл району. Про це повідомляє прес-служба поліції. 


Громадяни повідомили, що група осіб примушувала одного з членів родини до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов'язань в результаті чого зав’язався конфлікт. Під час бійки, яка трапилася зранку 16 грудня, потерпіла сторона отримала легкі тілесні ушкодження.


Правоохоронці у центральній частині Кременчука зупинили авто та затримали чотирьох молодиків 25-27 років, які перебували в ньому.


- На місці події працює слідчо-оперативна група поліції. Встановлюються всі обставини. Авто вилучено, за фактом пригоди розпочато кримінальне провадження за ст. 355 (примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов'язань) та ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, - зазначив керівник Кременчуцького відділу поліції Віталій Ботвина. 


Доповнено: 


Як повідомили «Телеграфу» читачі, інцидент стався у Білецьківці. Молодики приїхали до знайомого і почали стверджувати, що той винен їм гроші. За хлопця вступився батько, вийшовши на вулицю з рушницею, а згодом підтягнулася і уся велика рідня. Під час сутички постраждала дівчина. 


За інформацією правоохоронців, на автомобіль Toyota, на якому пересувалися підозрювані, надійшло орієнтування патрульній поліції. Коли копи помітили вказану автівку у місті, порушники навіть намагалися втекти, але згодом самі зупинилися. 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх