107 Кременчуцький реактивний артилерійський полк відзначає 75-річний ювілей

16.12.2017, 18:33 Переглядів: 5 339

"Боги війни" отримали подарунки від підприємств, Нацгвардії та найтепліші побажання від наймолодших кременчужан, вихованців дитячого садочка 41

Сьогодні, 16 грудня, 107 Кременчуцький реактивний артилерійський полк (в/ч А-1536) відзначає 75-річний ювілей. Напередодні у палаці культури "Кредмаш" відбулися урочистості з нагоди свята. 


Наказом начальника Генерального штабу кращих військовослужбовців нагородили грамотами та нагрудними знаками. 


Привітати бійців на свято завітали, як діючі військові так і ветерани 107 полку та командири бригади. Також привітали секретар Кременчуцької міської ради Юрій Гриценко, Кременчуцький військовий ліцей, нацгвардійці, підприємства Кременчука: "Лукас", "Кварц", Крюківський вагонобудівний завод, завод дорожніх машин. 


Військовим подарували подарунки, які важко винести на сцену та подарункові сертифікати. Найзворушливий подарунок був від вихованців дитячого садочка 41, вони для військових приготували найтепліші слова підтримки та малюнки. 


- Військовослужбовцям як і в роки Другої світової війни дісталася лиха година, вони беруть участь в бойових діях, і на жаль ці бойові дії відбуваються на нашій землі. З честю та гідністю військовослужбовці нашого полку виконують той обов'язок, який покладений Конституцією України й бойовими статутами. І наразі наші військові знаходяться на передових позиціях по стриманню ворога на східних та південних рубежах. Хочу побажати здоров'я, простого людського щастя, мирного неба та рідної землі під ногами. Бажаю всього кращого, що є на цьому світі, - звернувся до присутніх керівник частини А-1536 полковник Олександр Келембет.


Військовослужбовцям побажали миру, жінкам кохання, як безкрайнє небо, а також використовувати свої професійні якості лише на полігонах. 

Фото: Олександр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Олександр Попенко
Теги: ракетчики
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх