Відторгнення нирки: кременчужанину Роману Бормінову терміново потрібна повторна трансплантація

28.11.2017, 12:12 Переглядів: 6 030

Відторгнення нирки: кременчужанину Роману Бормінову терміново потрібна повторна трансплантація

Донором для Романа стане сестра, але в родини не вистачає грошей на операцію — витратили все, що було, на першу трансплатнацію

28-річному кременчужанину Роману Бормінову терміново потрібна пересадка нирки, що рівноцінно шансу на життя. Зараз Роман живе лише завдяки гемодіалізу, бо нирки не працюють.

 

З проханням про допомогу до редакції звернулися близькі Романа. Віддати свою нирку погодилася рідна сестра. Та це буде вже повторна трансплантація, і в родини немає грошей: витратили їх ще на першу пересадку нирки. Ось що написали про Романа його дружина Світлана та рідні:

 

Бормінов Роман Сергійович, 1989 року народження – перебуває на довічній ІІ-групі по інвалідності з 2013 року, через важке захворювання нирок «гломерулонефрит» V стадії.

 

У 2013 році, йому була проведена операція з пересадки нирки, донором якої була рідна матір.

 

У 2017 році стан його погіршився, лікарі поставили діагноз хронічне відторгнення нирки. Його життя підтримується завдяки терапії гемодіалізу, на якому він знаходиться по чотири години через день.

 

Невідомо, скільки часу він зможе жити, адже стан його здоровя з кожним днем погіршується. Тому єдиний шанс допомогти йому – це лише повторна трансплантація донорського органу: нирки, яку погодилась віддати двоюрідна сестра. Але коштів на операцію сім’я не має, а це сума близько - 200 000 гривень (з післяопераційною реабілітацією). Усі заощадження, які були в родині, витрачені на першу операцію з пересадки нирки. Дуже тяжко вірити, що в нинішній час людське життя залежить від грошей, але дуже хочеться жити, мати дітей і сімю.

 

Саме тому ми звертаємось до всіх небайдужих людей і саме до Вас за допомогою, благаємо не залишіть нас один на один з бідою!

Світлана надала редакції виписки з іторії хвороби та консультативний висновок лікаря про необхідність трансплантації.

Відторгнення нирки: кременчужанину Роману Бормінову терміново потрібна повторна трансплантація

Реквізити для допомоги:

Карта «ПриватБанка»: 5168 7422 0802 6637 - Бормінов Роман Сергійович.

Телефон дружини, Світлани - 096 967 81 62.

 

Марина Кожушко, заступник директора КП «Спецсервіс-Кременчук», де працює Світлана, дружина Романа, теж розмістила прохання про допомогу у мережі Фейсбук. Близькі та знайомі Романа не втрачають надії на те, що Роман матиме шанс на життя та просять дати йому цей шанс.

 

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх